Originali pastelinė rožinė BeautyBlender makiažo kempinėlė Bubble

GB961313

Dėmesio: Paskutinė prekė!

18,61 €

21,90 €



Aprašymas

BeautyBlender Bubble (šviesiai rožinė)2017 metų naujiena. 15 metų jubiliejui išleista jubiliejinė šviesiai rožinės spalvos kempinėlė.

 

 Beautyblender – tai daugkartinio naudojimo makiažo kempinė, kurios pagalba makiažo priemonės padengiamos profesionaliai, tolygiai, lengvai, greitai ir kokybiškai. Drėgna kempinėlė savyje užlaiko vandenį, ne makiažo priemonę, tapšnojant jos sujungiamos ir taip padeda padengti veidą nepriekaištingai, kaskart tausojant jūsų kosmetikos priemonę.

 

Beautyblender kempinę galima naudoti norint veidą padengti kremine pudra, makiažo pagrindu, BB, CC kremais, makiažo korektoriumi, skaistalais.

  

Naudojimas: išimkite beautybelnder kempinėlę iš įpakavimo. Sušlapinkite šiltu vandeniu, tada lengvai išgręžkite ir šiek tiek nusausinkite rankšluosčiu. Kempinėlė padidėja, sušvelnėja ir yra paruošta naudojimui! Nesibaiminkite, kad kempinėlė atrodo drėgna – vanduo ant odos nepateks. Makiažo priemonės uždėkite ant veido (kaktos, nosies, skruostų, smakro), o tada lengvai tapšojant (ne trinant!) paskleiskite priemonę.

  

Džiovinimas – baigus naudoti padėkite dar drėgną kempinėlę ant įpakavimo viršaus didžiuoju galu į apačią. Valymas – kaskart panaudojus būtinai išplaukite kempinėlę, patariame tą daryti su specialiu Beautyblender kempinėlės valikliu.

 

 

Beautyblender – tai revoliucinis makiažo įrankis, sukurtas Holivudo makiažo specialistės Rea Ann Silva taip, kad idealia atitiktų visus veido kontūrus ir taip užtikrindamas nepriekaištingą priemonės padengimą ant veido. Beautyblender yra Allure Best of Beauty Award laimėtojas, ir pamėgtas tokių įžymybių kaip Beyonce, Gwen Stefani, Rihanna, Jennifer Lawrence ir kt. Beautyblender yra pagaminta nenaudojant latekso, iš antibakterinės medžiagos, kad neužkrėstų, bet padėtų maskuoti visus veido odos nelygumus.

 

Susiję produktai

-15%
16,91 € 19,90 €
Turime

Originali rožinė makiažo kempinėlė BeautyBlender Original Pink

16,91 € 19,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

Originali BeautyBlender makiažo kempinėlė Pro (Juoda)

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
18,61 € 21,90 €
Turime

Originali kūno spalvos Beautyblender kempinėlė Nude

18,61 € 21,90 € -15%
Sumažinta kaina!