Kelioninis rinkinys CHI Magnified Travel kit

GB005577

Šampūnas suteikiantis plaukams apimties CHI magnified volume 59ml

Kondicionierius suteikiantis plaukams apimties CHI magnified volume 59ml

Plaukų lakas CHI magnified volume 50g

Plaukų putos CHI magnified volume 74g

 

 

Smulkiau

13,50 €

15,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro:

 

Šampūnas suteikiantis plaukams apimties CHI magnified volume 59ml

 

Malonaus aromato šampūnas specialiai sukurtas ploniems, riebaluotis linkusiems plaukams, pakelia juos nuo šaknų, maksimaliai purina ir tankina. Sudėtyje esantis neorganinių elementų ir šilko baltymų keraminis junginys CHI44, kartu su vertingomis aminorūgštimis, vitaminais ir enzimais, reguliuoja galvos odos bei plaukų drėgmės balansą, stiprina silpnus plaukus ir suteikia jiems sveiko blizgesio. Dėl šio junginio poveikio proteinai įsiskverbia giliai į plauko vidų veiksmingai juos atgaivina.

Be sulfatų ir parabenų

 

 

Kondicionierius suteikiantis plaukams apimties CHI magnified volume 59ml

 

Malonaus aromato plonų plaukų kondicionierius suteikia švelnumo, sustiprina plonų plaukų šaknis ir suteikia didesnės apimties. Plaukai neapsunksta ir ilgai išlieka gaivumo pojūtis. Saugo nuo terminio ir kenksmingo aplinkos poveikio.

Be parabenų

 

 

Plaukų lakas CHI magnified volume 50g

 

Plaukų lakas atsparus drėgmei, greitai džiūsta ir ilgai išlieka. Plaukams suteikiama nepakartojama apimtis ir nuostabus žvilgesys. Itin maloniai kvepia, puikiai pamaitina plaukus, nes į juos sudėtį įeina medetkų, ramunėlių, dilgėlių, melisų, rozmarinų, šalavijų, levandų ir kiti natūralūs augaliniai ekstraktai, nuo seno naudojami plaukams puoselėti, o sudėtyje esantis vertingasis pantenolis apsaugo juos nuo išsausėjimo ir žalingo aplinkos poveikio.

 

 

Plaukų putos CHI magnified volume 74g

 

Plaukų putos puikiai tinka įvairių šukuosenų formavimui, patikimai fiksuoja visai dienai ir suteikia palukams daugiau apimties. Plaukai neapsunksta ir ilgai išlieka gaivūs. Itin maloniai kvepia, puikiai pamaitina plaukus, nes į sudėtį įeina medetkų, ramunėlių, dilgėlių, melisų, rozmarinų, šalavijų, levandų ir kiti natūralūs augaliniai ekstraktai.

Specifikacijos

Tipas Apimties didinimui