Atstatomasis plaukų aliejus Macadamia Healing Oil Treatment

Atstatomasis Macadamia Natural Oil plaukų aliejus “Healing Oil Treatment”

Smulkiau

5,10 €

6,00 €



Aprašymas

Atstatomasis plaukų aliejus Macadamia Natural Oil yra intensyviu poveikiu pasižymintis produktas, tinkantis visų tipų plaukams. Šis aliejus ypatingai naudingas išsausėjusiems ir pažeistiems plaukams. Produkto veiksmingumą lemia unikalus Macadamia riešutų ir Argano sėklų aliejų derinys (PRO OIL COMPLEX): Macadamia riešutų aliejus veikia kaip skatinanti medžiaga, padedanti Maroko auksu vadinamam Argano aliejui bei kitoms sudedamosioms medžiagoms maksimaliai susigerti į plaukus ir atstatyti juos iš vidaus. Pagrindinis produkto privalumas yra tas, kad jis atkuria vidinę plauko struktūrą, nes daugelis kosmetinių priemonių pamaitina tik plauko paviršių.

 

Macadamia Natural Oil aliejus:

  • Intensyvus, plaukus maitinantis produktas.
  • Glotnina plaukus ir mažina jų vėlimąsi;
  • Šis aliejus tinka visiems, kurie nori, kad plaukai atrodytų sveikesni, lengvai formuojami, minkšti ir žvilgantys;
  • Natūrali UV apsauga užtikrina, kad dažytų plaukų spalva išliktų ryški ilgesnį laikotarpį;
  • Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką net iki 40-50%!

 

Macadamia Natural Oil aliejus greitai ir lengvai susigeria giliai į plauko vidų, neapsunkina plaukų, intensyviai drėkina, prisotina plaukus naudingomis medžiagomis. Naudojant šį aliejų, plaukai tampa švelnūs kaip šilkas, atrodo sveikai ir įgyja natūralią UV apsaugą nuo žalingų saulės spindulių. Naudojant šį aliejų atnaujinama išsausėjusių, lūžinėjančių plaukų struktūra, plaukai atgauna prarastą žvilgesį ir tampa daug lengviau kontroliuojami.

 

NaudojimasNedidelį kiekį aliejaus tepkite ant drėgnų ar sausų plaukų. Iššukuokite plaukus, kad paskirstytumėte produktą tolygiai.

 

Macadamia Natural Oil aliejus gali būti naudojamas ir su kitais plaukų priežiūros produktais (pvz. maišomas su kondicionieriumi ar net plaukų formavimo produktais), įmaišomas į plaukų dažus ar kitas chemines plaukų priežiūros priemones, nes jis veikia kaip skatinamoji medžiaga, padedanti plaukams geriau absorbuoti medžiagas ir sustiprinantis jų poveikį bei ilgalaikį efektą.

 

Patarimas kirpėjams: Prieš pradėdami dažyti kliento plaukus, užtepkite ant jų Macadamia Natural Oil aliejaus. Tuomet plaukų dažų poveikis bus geresnis. Truputį aliejaus (du dozatoriaus paspaudimai) įpilkite į dažų mišinį, kad po dažymo plaukai sveikai žvilgėtų, o plaukų spalva būtų daug sodresnė. 

Susiję produktai

-10%
13,05 € 14,50 €

Aliejukas sausiems plaukų galiukams Elgon AFFIXX 1 Light Drops 65ml

Aliejukas plaukų galiukams.

13,05 € 14,50 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
14,40 € 18,00 €
Turime

Žvilgesio suteikiantis plaukų aliejus Indola Glamorous Oil 100ml

14,40 € 18,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
11,20 € 14,00 €
Turime

Skystieji kristalai plaukams GUAM UPKer 50 ml

Skystieji kristalai plaukams

11,20 € 14,00 € -20%
Sumažinta kaina!