Rinkinys įvyniojimams nuo celiulito Styx Cello Gel

61,50 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Apie 80 procentų moterų turi problemų su neestetiškai atrodančia oda, kurią paveikia celiulitas. Dažnai jo atsiradimas nepriklauso nei nuo amžiaus, nei nuo svorio. Problema atsiranda priklausomai nuo maitinimosi įpročių, fizinio aktyvumo, kraujo apytakos ir paveldėjimo. Celiulitas yra gydomas keičiant jo atsiradimo faktorius ir atliekant specialius įvyniojimus, kurie kovoja su celiulitu. Styx Cello Gel gelio efektyvumas remiasi subalansuotu kiekiu aukštos koncentracijos angliavandenių, turinčių intensyvų termoreguliacinį, angiotoninį ir riebalus skaidantį poveikį. Nepatartina naudoti nėsčiom arba maitinančioms moterims, galima alerginė reakcija.

 

Pasirūpinkite savo kūno linijoms su Styx Cello Gel rinkiniu! 

Rinkinį sudaro: 

1. Gelis įvyniojimams nuo celiulito Styx Cello Gel (pasirinkite norimą stiprumą) 150ml

Styx CELLO gelį galite išsirinkti iš trijų lygių:

  

  •  Vidutinis (Medium)Styx Cello Gel – rekomenduojama naudoti pirmosioms procedūroms arba kai celiulitas yra stipriai pažeidęs odą.  Cinamonas ir nikotino rūgštis (aktyvioji tabako medžiaga) aktyvuoja riebalų katabolizmą ir pagreitina kraujo cirkuliaciją. Mūsų „kūno taksi“ - limfagyslės, transportuoja susikaupusius toksinus ir nešvarumus iš kūno.

Pagrindiniai ingredientai: cinamonas, kiparisas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas, pelargonija ir nikotino aktyvioji medžiaga.

     

  • Stiprus (Strong) Styx Cello Gel – veikliosios medžiagos išlieka tos pačios, bet padidėja koncentracija ir intensyviau mažina celiulitą.

Pagrindiniai ingredientai: cinamonas, kiparisas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas ir nikotino aktyvioji medžiaga.

    

  •  Ypač stiprus (Extra Strong) Styx Cello Gel – turintiems storą jungiamojo audinio sluoksnį ir ne tokią jautrią ar nestipriai celiulito pažeistą odą rekomenduojamas ypač stiprus gelis.

Pagrindiniai ingredientai: cinamonas, gvazdikėlių pumpurai, eukaliptas, pipirmėtė, kadagio uogos, apelsinas, citrina, rozmarinas ir nikotino aktyvioji medžiaga.

 

Plačiau: STYX Cello gel naudojimas

  

2. Masažinis raminantis kremas su alijošiumi po procedūros CELLO geliu 150ml

TYX masažinis kremas puikiai tinka dehidratuotai odai. Sudėtyje esantis alavijas po procedūrų iš naujo drėkina ir natūraliai nuramina odą.


Naudojimas: Rekomenduojama naudoti po įvyniojimų Cello geliu. Tik išoriniam naudojimui. Saugokite kad nepatektų į akis. Patekus į akis, nedelsiant skalauti gausiu kiekiu vandens. Saugoti vaikams neprieinamoje vietoje.  Laikyti kambario temperatūroje.

 

3. Plėvelė kūno įvyniojimui 0,30 x 200m

Permatoma tvirtesnė plėvelė kūno įvyniojimams. Plėvelės Matmenys: 0,30x300 m. Plėvelė skaidri, gerai priglundant. Apsivyniojus rekomenduojama patogiai atsigulti, apsikloti šilta antklode.

   

Matmenys: 0,30 x 200 m

Medžiaga: polietileno plėvelė (PE)

   

Naudojimas: užsitepus STYX Cello gelį stovint plėvele švelniai apvynioti problemines vietas. Pradėti nuo kairės kojos (apvyniojus- plėvelę nuplėšti), tada dešinė koja, pilvas (beveik iki krūtinės). Plėvelė vyniojama iš apačios į viršų. 

    

 

Susiję produktai

-20%
23,20 € 29,00 €
Turime

GUAM Anticeliulitinė stangrinamoji želė-kremas 250 ml

Fanghi d'Alga

23,20 € 29,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
23,06 € 27,13 €