Atstatomasis naktinis kremas Germaine de Capuccini TimeExpert SRNS Night 50 ml

GB002899

57,46 €

67,60 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Germaine de Capuccini intensyvus atstatomasis naktinis kremas SRNS rekomenduojamas odai, kurioje jau pradeda ryškėti senėjimo požymiai: raukšlės, stangrumo ir skaistumo trūkumas, dehidratacija. Turtingos aksominės tekstūros naktį veikia kaip brandžios odos “energijos sustiprintojas”. Ryte oda atrodo stangresnė, putlesnė, lygesnė, elastingesnė, be nuovargio žymių. Timexpert SRNS produktai labiausiai tinkami nuo 40 - 45 metų ir vyresnio amžiaus moterims. Pagrindinė SRNS linijos veiklioji medžiaga - cinko glicino kompleksas, kuris IFCC (International Federation of Societis of Cosmetic Chemists, kurios misija - tarptautiniai moksliniai pasiekimai odos priežiūroje), išrinko jį vienu iš geriausių su senėjimu kovojančių ingredientu.

 

Naudojimas: Nedidelį kiekį kremo vakare tepkite ant švarios, nuvalytos odos. Ryte rekomenduojama naudoti SRNS intensyvų atstatomąjį kremą.

 

 

Patikrintas dermatologų.

 

 

 

Veikliosios medžiagos:

 

  • Cinko-glicino kompleksas - Antioksidantas, padidinantis ląstelių gyvybingumą ir atstatantis jau pažeistas ląsteles. Apsaugo nuo pigmentinių dėmių susidarymo, šviesina odą.
  • RC-Advanced kompleksas - Biotechnologinių veikliųjų medžiagų kompleksas, padidinantis energijos lygį ląstelėse ir taip skatinantis odos atsinaujinimą.
  • Euglena Gracilis ekstraktas - Tai iš vienaląsčio dumblio išgaunama medžiaga, kuri veikia kaip chronobiologinis energijos didintojas - nakties metu skatina odos ląstelių medžiagų apykaitą bei mikrocirkuliaciją ir labai padidna energijos lygį ląstelėse. Stangrina ir lygina odą.

 

Specifikacijos

Odos tipas Brandžiai odai
Odos poreikiai Gyvibingumo atstatymas
Sritis Veidui

Susiję produktai

-15%
71,82 € 84,50 €
-15%
58,40 € 68,70 €
-15%
59,42 € 69,90 €