Purškiama priemonė jautriai sudirgusiai kūno odai Salcura Bioskin DermaSpray

Derma Spray

Smulkiau

18,89 €

20,99 €



Aprašymas

„Bioskin DermaSpray“ skystis rekomenduojamas kaip alternatyva tradiciniams minkštinamiesiems (emolientiniams) kremams ir gali būti naudojamas reguliariai niežtinčiai, jautriai kūno odai linkusiai į sausumą, išsausėjimą, sudirgimą. Produktas puikiai tinka viso kūno priežiūrai (galvos, rankų, kojų, liemens odai). Praktiškas ir patogus purškalas maitina, ramina sudirgusią, išbertą, niežtinčią odą, linkusią į egzemą, psoriazę, atopinį dermatitą, žvynelinę. Skystas purškalas yra neriebus, juo lengva naudotis - greitai ir giliai susigeria, skatina odą atsinaujinti, maitina naujai susidariusias odos ląsteles.

 

Naudojimas: Purškite 3-4 kartus per dieną nupraustą, pažeistą odą bet kurioje kūno vietoje, įsigėrus priemonei, tepkite „Bioskin Zeoderm“ kremu. Tinka naudoti vaikams nuo 12 mėn., nėštumo ir žindymo periodu, suaugusiems.

 

PRODUKTŲ LINIJA (ASORTIMENTAS)

Bioskin produktai yra veiksmingi, jų pakuotės leidžia švariai ir patogiai naudotis dermatologiškai išbandytomis natūraliai aktyviomis priemonėmis odos priežiūrai.

Geriausiems rezultatams pasiekti naudokite mūsų inovatyvų dviejų dalių derinį. 1*-„Bioskin DermaSpry“ purškiamą priemonę naudokite kartu su 2**-„Bioskin Zeoderm“ kremu odai sudrėkinti ir sudirgimams bei paraudimams mažinti, o kūno odą prauskite su prausikliais iš „Bioskin Wash“*** linijos.

*1 Kasdien „Bioskin DermaSpray“ - svarbus maistinių medžiagų šaltinis, kuris drėkina, skatina odą atsinaujinti, greitai susigeria.

Naudokite kasdien kaip alternatyvą emolientams.

**2 Papildomai „Bioskin Zeoderm“ - intensyviai sudrėkina, pamaitina ir apsaugo pažeistą odą nuo pakartotinio išsausėjimo paūmėjimo atvejais.

Naudokite kaip alternatyvą hormoniniams kremams.

***Prausimas „Bioskin Wash“ linija - odą lepinanys, Omega rūgštimis praturtinti produktai iš prausimo linijos asortimento malonūs naudoti, juose nėra agresyvių cheminių medžiagų.

Mes visada vengiame sudėtinių dalių, kurios plačiai pripažintos netinkamomis jautriai, probleminiai odai.

VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOS:

Šaltalankis, omega rūgščių šaltinis

Šaltinis: pajūrio augalas

 

98% Natūralios kilmės produktas

 

ĮSPĖJIMAS

Tik išoriniam naudojimui. Trumpą laiką gali jaustis perštėjimas, tai veikliųjų medžiagų veikimas. Bandymai su gyvūnais nebuvo atliekami.

Specifikacijos

Tipas Drėkina
Odos tipas Sausai odai
Odos poreikiai Raminimas

Susiję produktai

-20%
24,00 € 30,00 €
Turime

GUAM Neriebus masažo aliejus Guam 200ml

Neriebus masažo aliejus

24,00 € 30,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
19,99 € 24,99 €
Turime

Salcura Atstatomasis odos kremas Bioskin Zeoderm

19,99 € 24,99 € -20%
Sumažinta kaina!
35,00 €
Turime

Hempz Gaivus maitinamasis kūno losjonas su kokosų aliejumi, arbūzo ir

FRESH COCONUT & WATERMELON HERBAL BODY MOISTURIZER

35,00 €