Plaukams elastingumo suteikianti keratino ir ženšenio kaukė - emulsija Trendy Hair Elastic Keratin 2x15ml

GB003956

7,20 €

9,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Plaukams elastingumo suteikianti keratino ir ženšenio kaukė-emulsija TRENDY HAIR Elastic Keratin With Ginseng

Plaukams lankstumo suteikiančios kaukės veikimas remiasi senovinės japonų plaukų alchemijos idėjomis, įgyvendintomis naudojant modernias technologijas.

 

Gryna kosmetika + intensyvus poveikis

Originali „Trendy Hair“ formulė iš gryno keratino koncentrato, ženšenio mikrodalelių ir Actiscent® kvapiųjų medžiagų užtikrina matomus kosmetinius rezultatus jau pirmą kartą panaudojus priemonę.

Intensyvus terapinis poveikis atstato Jūsų plaukus ir skatina jų augimą.

  

7 rūšių teigiamas poveikis per 7 minutes

+ ELASTINGUMAS: dėl sudėtyje esančio gryno keratino ir plaukams gyvybingumo suteikiančio ženšenio ekstrakto, „Trendy Hair“ atgaivins Jūsų plaukų elastingumą vos per keletą minučių.

+ ATSINAUJINIMAS: produktas grąžina plaukams gyvybingumą.

+ ATSTATYMAS: pagerindami savo plaukų būklę, pagerinate ir jų išvaizdą. Mūsų moderni formulė leis atstatyti plaukų paviršių nuo šaknų iki galiukų.

+ APSAUGA: keratinas suformuoja specialų apsauginį sluoksnį, kuris apsaugos Jūsų plaukus nuo neigiamo išorinių veiksnių, tokių kaip šaltis, sausumas, saulės spinduliai ar intensyvios grožio procedūros, poveikio.

+ DIDESNIS KITŲ PRIEMONIŲ POVEIKIS: naudojant šį produktą, plaukai efektyviau reaguoja į kitus kosmetikos produktus, dažus ir šviesinamąsias priemones.

+ PORINGUMO SUMAŽINIMAS: priemonė mažina plaukų akytumą ir padeda kovoti su skilinėjančiais ir lūžinėjančiais plaukų galiukais.

+ AUGIMAS: skatinamas plaukų augimas, padidėja plaukų apimtis.

 

Naudojimas: Išplaukite plaukus „Bainelastic“ šampūnu. Nusausinkite plaukus rankšluosčiu. Sumaišykite abiejų maišelių (1 ir 2), esančių pakuotėje, turinį taip, kad susiformuotų vientisa emulsija. Maišymui naudokite nemetalinį dubenėlį. Tepkite gautą masę nuo plaukų šaknų iki galiukų ir paskirstykite šukomis. Švelniai rankomis pamasažuokite galvos odą. Palaikykite priemonę ~7 minutes, tada gerai nuskalaukite drungnu vandeniu. Iššukuokite ir išdžiovinkite plaukus, ir, poreikiui esant, tiesinkite juos tiesinimo žnyplėmis ar tiesintuvu.

Susiję produktai

-10%
21,14 € 23,49 €
-10%
22,04 € 24,49 €
Turime

ELGON Intensyvi kaukė pažeistiems ir dažytiems plaukams COLORCARE

22,04 € 24,49 € -10%
Sumažinta kaina!
-15%
23,37 € 27,49 €
Turime

KEUNE Kaukė plaukų drėkinimui So Pure Moisturizing Treatment 200ml

23,37 € 27,49 € -15%
Sumažinta kaina!