Kaukė su triufeliais Moroccan Gold Series

38,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Maroccan Gold Series Truffle Collection – prabangi plaukų priežiūros linija praturtina išskirtiniu juodųjų triufelių ekstraktu, kuri suteikia plaukams šilko švelnumo, glotnumo bei sveiko spindesio. Juodieji triufeliai pasižymi senėjimo procesus stabdančiomis savybėmis ir savo sudėtyje turi gausybę vitaminų bei mineralų. Išskirtiniai triufelio grybai auga Prancūzijos lapuočių miškuose, giliai po žeme, netoli medžių šaknų.

  

Išskirtinės savybės:

  • Juodieji triufeliai pasižymi senėjimo procesus stabdančiomis savybėmis, kurių dėka plaukai atgauna jaunatvišką išvaizdą.
  • Aminorūgštys, nepakeičiamos riebalų rūgštys, baltymai, vitaminai ir mineralai drėkina plaukus ir suteikia jiems neapsakomo žvilgesio.
  • Antioksidantai apsaugo plaukus nuo kenksmingo laisvųjų radikalų poveikio bei aplinkos taršos.
  • Kalis ir fosforas palaiko bei pagerina odos ląstelių funkciją, atkuria pažeistus plaukus bei išsišakojusius plaukų galiukus.
  • Natūralūs aktyvieji komponentai, tokie kaip: taukmedžio sviestas, kviečių gemalų aliejus, linų sėmenų aliejus, alyvuogių aliejus ir glicerinas intensyviai maitina plaukus.

 

Truffle Mask plaukų kaukė – tai inovacija plaukų priežiūros priemonių industrijoje. Šios priemonės sudėtyje yra triufelių mikrokapsulių, kurios praturtinots vitaminais A, D ir E bei nepakeičiamosiomis riebalų rūgštimis: Omega 3 ir 6, kurios įsiskverbia giliai į plaukus. Šios plaukų kaukės sudėtyje taip pat yra taukmedžio sviesto, glicerino keratino, linų sėmenų aliejaus bei augalinių sterolių, kurie prisotina plaukus drėgme ir išlaiko ją plaukų viduje. Vos per 3 minutes jūsų plaukais taps švelnesni ir atrodys žymiai sveikesni negu bet kada anksčiau.

  

Pagrindiniai aktyvieji komponentai:

  • Triufelių ekstraktas: drėkina, atkuria pažeistus bei apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio;
  • Vitaminai A, D, E: drėkina, maitina plaukus ir skatina sveikai atrodančių plaukų augimą;
  • Omega 3 ir 6 riebalų rūgštys: apsaugo plaukus nuo įvairių pažeidimų, pagerina galvos odos būklę, suteikia plaukams minkštumo bei skatina sveikai atrodančių plaukų augimą.

 

Naudojimas: Gausų priemonės kiekį tepkite ant ištrinktų plaukų, įmasažuokite į plaukų šaknis ir visą jų ilgį. Palaikykite 3 minutes ir kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

Susiję produktai

-10%
17,91 € 19,90 €
-10%
43,88 € 48,76 €
-15%
23,37 € 27,49 €
Turime

Kaukė plaukų drėkinimui KEUNE So Pure Moisturizing Treatment 200ml

23,37 € 27,49 € -15%
Sumažinta kaina!
-20%
19,20 € 24,00 €
Turime

Kaukė plaukams su dumbliais GUAM UPKer 200ml

19,20 € 24,00 € -20%
Sumažinta kaina!