Atstatomoji Macadamia Natural Oil kaukė plaukams

35,70 €

42,00 €



Aprašymas

Atstatomoji Macadamia Natural Oil kaukė plaukams pasižymi stipriu poveikiu ir efektyvumu, o teigiami rezultatai jaučiami jau po pirmojo naudojimo. Ši kaukė įsiskverbia į vidinius plauko sluoksnius ir atnaujina pažeistas plauko ląsteles, kad plaukai vėl žvilgėtų ir taptų elastingi. Produkto veiksmingumą lemia unikalus produkto sudėtyje esantis Macadamia riešutų ir Argano sėklų aliejų derinys (PRO OIL COMPLEX): Macadamia riešutų aliejus veikia kaip skatinanti medžiaga, padedanti Maroko auksu vadinamam Argano aliejui bei kitoms sudedamosioms medžiagoms maksimaliai susigerti į plaukus ir atstatyti juos iš vidaus. Pagrindinis produkto privalumas yra tas, kad jis atkuria vidinę plauko struktūrą, nes daugelis kosmetinių priemonių pamaitina tik plauko paviršių.

 

Atstatomoji Macadamia Natural Oil kaukė plaukams:

  • Veikia itin intensyviai, nes sudėtyje yra Makadamijos riešutų, Argano sėklų, arbatmedžio ir ramunėlių aliejų bei alavijų ir jūros augalų ekstraktų;
  • Giliai maitina plaukus, efektas išlieka ilgą laikotarpį;
  • Skirta stipresniam plaukų maitinimui bei pažeistos plaukų struktūros atstatymui.

 

Atstatomoji Macadamia Natural Oil kaukė skirta sausiems, pažeistiems, nualintiems plaukams. Macadamia riešutų, Argano sėklų, arbatmedžio ir ramunėlių aliejų bei alavijų ir jūros augalų derinys atgaivina ir atstato plaukus, jie tampa daug lankstesni, atgauna prarastą žvilgesį, o efektas išlieka ilgą laiką.

 

Naudojimas: Išplaukite plaukus šampūnu, nusausinkite juos rankšluosčiu. Nedidelį kiekį kaukės patrinkite tarp delnų ir tepkite ant drėgnų plaukų. Paskirstykite tolygiai. Intensyvesniam plaukų maitinimui, Macadamia Natural Oil kaukę sumaišykite su trupučiu Macadamia Natural Oil aliejuko. Palaikykite 5-10 minučių, kad naudingosios medžiagos prasiskverbtų į plauko šerdį, ir nuskalaukite.

 

Procedūrai atlikti nereikia šilumos. Nuplaukite šiltu vandeniu. Formuokite plaukus, kaip įprasta. Macadamia kaukė yra intensyvi, maitinanti plaukus priemonė, todėl neturėtų būti naudojama dažniau, nei 2 kartus per savaitę. 

Specifikacijos

Tipas Sausiems pažeistiems plaukams

Susiję produktai

-30%
15,40 € 22,00 €
Turime

COMPAGNIA DEL COLORE Plaukų kaukė su argano aliejumi Compagnia del Colore

Kaukė plaukams su argano aliejumi

15,40 € 22,00 € -30%
Sumažinta kaina!
-20%
23,19 € 28,99 €
Turime

KEUNE Kaukė su keratinu Care Line KERATIN SMOOTH

23,19 € 28,99 € -20%
Sumažinta kaina!