Sąrašas prekių pagal gamintoją KOCOSTAR

Rūšiuoti pagal
-45%
2,48 € 4,50 €
Turime

KOCOSTAR Veido kaukė sausai odai Kocostar Waffle mask Honey 1vnt.

2,48 € 4,50 € -45%
Sumažinta kaina!
Rodoma 1 - 17 iš 17 prekių(-ės)

„Kocostar“ – novatoriškos veido, plaukų, kojų ir kūno kaukės. Tai – Korėjoje sukurtas grožio sektoriaus stebuklas, dėl unikalių ir itin skrupulingai parinktų ingredientų efektyviai maitinantis odą, plaukams suteikiantis šilko švelnumo, o kūnui – atgaivos.


„Kocostar“ kaukes paprasta atskirti net milžiniškoje prekių gausoje, nes vienas iš jų išskirtinumų yra nestandartinė, „skani“, viliojanti pakuotė.  


„Kocostar“ priemonės mūsų asortimente:


- Kaukės įvairių tipų veido odai: šiurkščiai, brandžiai, jautriai, sausai ir kt.;


- Priklausomai nuo jose esančių ingredientų skirtingas funkcijas atliekančios kaukės: jauninančios, skaistinančios; drėkinančios ir kt.;


- Lakštinės veido kaukės;


- Su spuogeliais kovoti padedantys gydomieji pleistrai;


- Kojoms ir rankoms – drėkinančios kaukės;


- Lūpoms: nepriekaištingą drėkinimą užtikrinančios kaukės, priemonės lūpoms putlinti ir kt.;


- Krūtinės odai skirtos drėkinančios ir stangrinančios kaukės;


- Plaukams: maitinančios kaukės – efektyvi pagalba pažeistiems, silpniems plaukams;


Kokias „Kocostar“ kaukes rinktis?


Pirmiausia pasirinkimų lauką sumažins kaukės paskirtis. Tad nuspręskite, ar reikia kaukės veido odai, lūpoms, pėdoms ar kitos. Kiti pasirinkimo kriterijai  bus odos tipas, problema, jei tokia yra (pavyzdžiui, labai sausėti linkusi oda) bei laukiamas rezultatas.


Sausai odai, žinoma, idealiai tiks drėkinamųjų savybių turinti produkcija. Jų sudėtyje yra argano aliejaus, taukmedžio sviesto. Jei vargina lūpų sausumas, tai „Kocostar“ lūpoms skirtos drėkinančios kaukės bus efektyvi pagalba.


Brandžios odos savininkėms verta išbandyti „Kocostar“ brandžiai odai skirtus produktus, suteikiančius odai spindesio, stangrinančius, jauninančius. Priemonės savo sudėtyje turi mėlynių ir moliūgų ekstrakto, avokado, alijošiaus ir kitų odą jauninančių, maitinančių ir drėkinančių ekstraktų.


Jei diskomfortą kelia patamsėjusi paakių oda, puikus pasirinkimas bus šviesinanti ir odą drėkinanti hidrogelio kaukė paakiams.


Profesionalios kaukės internetu – paprasta ir greita


Atsiliepimai apie „Kocostar“ kaukes yra labai geri, produktus puikiai vertina ir mėgėjai, ir profesionalai. Norite pirkti „Kocostar“ kaukių konkurencinga kaina? Tuomet rinkitės mūsų asortimente – pirkti internetu bus labai patogu ir greita. Siūlome itin didelį „Kocostar“ prekių pasirinkimą, patogų pirkimo procesą ir galimybę mokėti dar pigiau, kai šie produktai parduodami su akcija.


„Kocostar“ gamintojas pasirūpino, jog grožio procedūros namuose būtų ne mažiau malonios ir efektyvios nei grožio salone. Išbandykite!