Intensyviai drėkinanti lakšto kaukė veidui Lecler Intense Hydration

GB006386

7,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Intensyviai drėkinanti veido kaukė atgaivina odą iki giliųjų odos sluoksnių. Ši šilko švelnumą odai suteikianti grožio kaukė yra prisotinta intensyviai drėkinančio serumo, kuris praturtintas hialurono rūgštimi bei kitais odą intensyviai drėkinančiais komponentais. Kaukė lakštas puikiai priglunda, skatina porų atsivėrimą, o veikliosios medžiagos didina drėgmės lygį, todėl oda lieka elastinga, glotni, intensyviai pridrėkinta.

 

Pagrindinis kaukės duetas: hialurono rūgštis ir alijošiaus lapų ekstraktas pasižymi stipriausiomis drėkinančiomis savybėmis. Hialurono  rūgšties kompleksas sudarytas iš Oligo hialurono rūgšties, kurios molekulės yra apdorotos specialia technologija ir gali prasiskverbti net į pačius giliuosius odos sluoksnius, bei natrio hialuronato, kuris išlaiko ir užrakina drėgmę odoje. Nebandyta su gyvūnais.

Be parabenų. Be ftalatų. Be sulfatų.

 

Naudojimas: 1. Išvyniokite kaukę ir pirma nuimkite baltą sluoksnį. 2. Dėkite kaukę ant nuvalytos, sausos veido odos taip, kad mėlynas sluoksnis būtų viršuje. 3. Nuimkite mėlyną sluoksnį ir palikite 20 minučių. 4. Nuimkite kaukę ir švelniai įmasažuokite likusį serumą į odą. Po naudojimo nenuskalaukite. Kaukė naudojama vieną kartą. Po naudojimo kaukė turi būti tinkamai pašalinta. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

 

Rekomenduojama: atstatyti odos drėgmei ilgai buvus sausoje, kondicionuojamoje ar šildomoje patalpoje, (ofise, namuose, lėktuve), nugairinus saulei. Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje, žemesnėje nei 25 °C temperatūroje.

Specifikacijos

Odos poreikiai Drėkinimas

Susiję produktai

-20%
4,80 € 6,00 €
Turime

IncaRose Vienakartinės Bio-Kaukės veidui Incarose Bio-mask

4,80 € 6,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Drėkinanti veido kaukė Skeyndor Hydratant Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Normalizuojanti kaukė Skeyndor Normalising Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!