Senėjimą atitolinanti lakšto kaukė veidui Lecler Anti Ageing

GB006387

7,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Atitolinanti senėjimą lakšto kaukė Lecler "Anti Ageing". Ši šilko švelnumą odai suteikianti grožio kaukė yra prisotinta odos būklę gerinančiu ir senėjimą atitolinančiu serumu, kuris praturtintas peptidų kopmpleksu, antioksidantais ir hialurono rūgštimi. Kaukės lakštas puikiai pirglunda ir skatina porų atsivėrimą, o peptidai atpalaiduoja veido raumenis, skatina kolageno ir elastino gamybą, ramina odą. Senėjimą atitolinanti medžiaga niacinamidas veikia priešuždegimiškai, mažina odos nelygumus, įtrūkimus. Antioksidantų kompleksas apsaugo odos ląsteles nuo pažeidimų ir žalingo aplinkos poveikio. Kaukė padeda išlaikyti odos stangrumą ir elastingumą, lygina odą, mažina smulkiąsias ir giliąsias raukšles. Naujos kartos oligo hialurono rūgštis, kurios molekulės yra apdorotos specialia technologija, prasiskverbia giliuosius odos sluoksnius ir intensyviai drėkina. Reguliariai naudojant kaukę, pasieksite geriausių rezultatų.

 

Naudojimas: 1. Išvyniokite kaukę ir pirma nuimkite baltą sluoksnį. 2. Dėkite kaukę ant nuvalytos, sausos veido odos taip, kad mėlynas sluoksnis būtų viršuje. 3. Nuimkite mėlyną sluoksnį ir palikite 20 minučių. 4. Nuimkite kaukę ir švelniai įmasažuokite likusį serumą į odą. Po naudojimo nenuskalaukite.

 

Kaukė naudojama vieną kartą. Po naudojimo kaukė turi būti tinkamai pašalinta. Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę. Rekomenduojama: naudoti kaukę 1-2 kartus per savaitę atsiradus pirmiesiems odos senėjimo požymiams. Laikyti vaikams nepasiekiamoje ir nepastebimoje vietoje, žemesnėje nei 25 °C temperatūroje.

Specifikacijos

Odos poreikiai Priešraukšlinė priežiūra

Susiję produktai

-20%
4,80 € 6,00 €
Turime

IncaRose Vienakartinės Bio-Kaukės veidui Incarose Bio-mask

4,80 € 6,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Drėkinanti veido kaukė Skeyndor Hydratant Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Normalizuojanti kaukė Skeyndor Normalising Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!