Sąrašas prekių pagal gamintoją Coverderm

Rūšiuoti pagal
25,00 €
Turime

Kompaktinė pudra riebiai odai Coverderm Compact Powder 10g

Presuota kompaktinė pudra riebiai odai

25,00 €
27,00 €

Veido odos atspalvį koreguojantis kremas Coverderm CC Cream for face 40ml

Veido odos atspalvį koreguojantis kremas

27,00 €
34,00 €

Maskuojanti kreminė pudra Coverderm Perfect Face 30ml

Lengvai dengiama maskuojamoji makiažo priemonė

34,00 €
Rodoma 1 - 5 iš 5 prekių(-ės)

Coverderm tai – pažangios kosmetikos ekspertų prekinis ženklas. Produktai eksportuojami į daugiau nei 80 pasaulio šalių. Šiais laikais žmonės turi geresnį supratimą apie tai, kaip oda reaguoja į išorės sukeliamą stresą, kaip žmogui kenkia saulės spinduliai ar oro tarša. Kad su amžiumi oda neprarastų savo stangrumo, atsirastų mažiau raukšlių, odą reikia deramai prižiūrėti.


Coverderm kosmetikos priemonės skirtos odai, kuriai bėgant metams reikia vis daugiau priežiūros. Didelis apsaugančių, atgaivinančių bei valančių priemonių pasirinkimas leis tinkamai rūpintis savo oda. Šių gaminių galite įsigyti ir mūsų internetinėje parduotuvėje.


Pradėkite nuo valymo


Galite naudoti brangiausias maitinančias, drėkinančias ar jauninančios veido odos priežiūros priemonės, tačiau, jei oda nebus nuvalyta tinkamai, priemonės nesuveiks taip, kaip turėtų – gali būti, kad prarasite net keliasdešimt procentų efektyvumo. Tad tam, kad būtų užtikrintas maksimalus šių priemonių poveikis, pirmiausia kokybiškai nuvalykite odą. Tai padaryti bus paprasta, jei naudosite Coverderm valomuosius tonikus – riebiai ar visų tipų odai. Jie efektyviai pašalina ant odos esančius nešvarumus, jos nesudirgindami ir nesausindami.


Drėkinkite, drėkinkite ir dar kartą drėkinkite


Odos drėkinimas – svarbus ir reikalingas procesas bet kokiam amžiuje. Na, o vyresniame amžiuje odos drėkinimas tampa ne reikalingu, o tiesiog privalomu. Sėkmingai drėkinimą užtikrinsite, jei rinksitės Coverderm gaminius. Puikiai tiks drėkinantis veido odas normaliai odai, drėkinantis serumas veido odai, drėkinantis kremas sausai jautriai odai ir t.t. Šios priemonės ne tik užtikrins reikiamą odos drėgmės lygį, bet ir suteiks skaistumo, lygumo, gaivumo.


Paakių zonai taip pat reikia dėmesio


Jei siekiate išsaugoti jaunystę, ypatingą dėmesį turite skirti ir paakių zonai. Nuo tada, kai Coverderm sukūrė ypatingą veido ir paakių serumą – gelį nuo raukšlių Peptumax Serum, ši užduotis tapo ypač lengvai įveikiama. Priemonė stipriai bei giliai drėkina odą, padidina jos elastingumą, naikina mimikos bei foto senėjimo sukeltas raukšles.


Coverderm gaminius verta pirkti internetu


Tad, jei norite išlikti žavūs ir jaunatviški, turėtumėte ne tik atidžiau vertinti kasdienę rutiną, bet ir grožio produktų krepšelį papildyti Coverderm gaminiais. Na, o bene pats geriausias būdas jų įsigyti – pirkti internetu. Tai reikš, kad reikalingų prekių galite įsigyti sau patogiu metu, neišeidami iš namų. Streso ir skubos – gerokai mažiau, o tai – taip pat teigiamai veikia jūsų veido odą. Ir tikrai negalima pamiršti, kad mūsų internetinėje parduotuvėje dažnai vykdomos akcijos, o tai reiškia dar vieną puikų dalyką – kainos bus mažesnės.