Momentinio poveikio paakių kremas INCAROSE My Eyes Instant effect

14,40 €

18,00 €



Aprašymas

INCAROSE My Eyes Instant Effect - MOMENTINIO POVEIKIO paakių kremas nuo paburkimo, smulkių raukšlių ir tamsių ratų po akimis

  

Didelio veiksmingumo priemonė, užtikrinanti pastebimą momentinį rezultatą su ilgalaikiu poveikiu. Dviejų minučių laikotarpyje po kremo užtepimo paburkimas, smulkios raukšlės ir tamsūs ratai po akimis sumažėja iki 75%*. Paakių oda tampa lygi ir atrodo jauniau. Pakanka naudoti vieną kartą per dieną. Tokį nuostabų rezultatą užtikrina aukšta aktyvių augalinių peptidų Eyeseryl ir Haloxyl ir molingų mineralų koncentracija.
*Veiksmingumas patvirtintas klinikiniais testais.

 

NAUDOJIMAS:
1. Kruopščiai nuvalyti odą apdorojimo vietose.
2. Ant piršto galiuko išspausti nedidelį kiekį – šiek tiek didesnį už ryžių grūdelį – kremo. Kiekis gali būti padidintas, priklausomai nuo srities, kurią reikia apdoroti, dydžio. Reikia sureguliuoti savo “asmeninę dozę”, bet būtina suprasti, kad kremo perteklius negalės pilnai įsigerti ir ant odos paliks pėdsakus.
3. Keletą sekundžių švelniai patrinti kremą tarp pirštų galiukų, kol jis taps bespalvis. Įsitikinti, kad kremo kiekio ant pirštų galiukų užtenka naudojimui. Esant būtinybei, pridėti dar.
4. Užtepti kremą ant odos po akimis, tepant nuo vidinio akies kampo link išorinio, švelniai tapšnojant, kol visiškai įsigers.
5. Išlaikyti neutralią mimiką 2-3 minutes, kol kremas visiškai išdžius.
6. Esant būtinybei, produkto perteklių pašalinti drėgna kempine. Esant poreikiui – pradėti daryti makiažą.

 

Dėmesio! Bet koks balkšvas likutis ant odos rodo per didelį produkto kiekį. Kai kuriems odos tipams priemonė gali sukelti sausumo pojūtį. Tokiu atveju ant apdorojamos srities rekomenduojama iš anksto užtepti drėkinamojo kremo, sulaukti, kol jis visiškai įsigers ir po to pradėti naudoti šią priemonę. Kosmetikos su aliejaus pagrindu naudojimas prieš tepant šią priemonę gali sumažinti jos veiksmingumą. Produktas nuplaunamas vandeniu, todėl jo naudojimas netikslingas, jeigu artimiausiu laiku numatomas apdorotų zonų kontaktas su vandeniu.

Tik išoriniam naudojimui. Dermatologiškai ir kliniškai testuota. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Testuota dėl nikelio (< 0,0001%).

Specifikacijos

Odos tipas Brandžiai odai
Odos poreikiai Drėkinimas
Sritis Paakiams, vokams

Susiję produktai

-15%
36,55 € 43,00 €

Akių kontūro kremas su deguonimi Germaine de Capuccini EXCEL THERAPY O2 15

Excel therapy O2 eye contour cream 15 ml.

36,55 € 43,00 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
45,05 € 53,00 €
-15%
44,11 € 51,90 €
Turime

Stangrinantis paakių kremas Skeyndor Lift Definition Eye Contour Cream 15ml

Global Lift Line

44,11 € 51,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-5%
37,05 € 39,00 €
-5%
36,57 € 38,50 €