Nenuplaunama kaukė-kremas ICON Antidote

MOMENTINIS GYVYBINGUMAS. KOVA SU LAISVAISIAIS RADIKALAIS. PLAUKŲ STIPRINIMAS.

Smulkiau

28,80 €

32,00 €



Aprašymas

ANTIDOTE antioksidacinis nenuplaunamas kremas. Atstatantis hibridinis kremas su pažangia technologija, dvejopo poveikio, veikia kaip nenuplaunama kaukė ir formavimo kremas. Sudėtyje esantys 17 ingredientų apgaubia kiekvieną sruogą, subalansuodami plauko struktūrą ir porėtumą. Dešimt ingredientų veikia kaip atstatantis kompleksas, o likę septyni paruošia plaukus formavimui. Idealiai tinka pagrindui prieš naudojant formavimo produktus, taip pat galima naudoti ir kaip nenuplaunamą kaukę. Apsaugo nuo terminio ir išorės poveikių. Tai puiki priemonė stabdanti plaukų elektrinimąsi.

 

  •  Jojoba aliejus turi plėvelę sudarančią savybę, kuri saugo nuo drėgmės išgaravimo. Aliejus pasižymi maistinių medžiagų gausa, įskaitant aminorūgštis, vitaminą E, B grupės vitaminus, mineralus: varį, cinką, seleną, jodą ir chromą.
  • Dygminų aliejus maitina, minkština, padeda kitiems ingredientams prasiskverbti į plaukus, tuo pačiu atpalaiduoja ir palengvina iššukavimą.
  • Vitaminas C yra stiprus antioksidantas, atliekantis esminį vaidmenį kolageno gamyboje, kuris taip pat apsaugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos.
  • Sojos baltymai - suteikia plaukams stiprumo ir tvirtumo.
  • Acai uogos – sudėtyje yra visi plaukams reikalingi vitaminai ir mineralai. Labai galingas antioksidantas (300% daugiau antioksidantų nei vaisiuose). Apsaugo plaukus nuo laisvųjų radikalų, skatina regeneraciją.

 

Naudojimas:

Prieš naudojimą suplakite buteliuką. Įsipilkite nedidelį kiekį kremo į delną, gerai ištrinkite tarp delnų ir paskirstykite per plaukų ilgį. Plaukus iššukuokite, kad priemonė pasiskirstytų tolygiai. Nenuskalaukite! Kremą galite naudoti tiek ant drėgnų, tiek ant sausų plaukų.

 

PATARIMAI
Puikiai tinka maišant su kitomis kaukėmis, šildant po plaukų džiovinimo gaubtu.

Susiję produktai

-10%
17,91 € 19,90 €
Turime

Atkuriamoji plaukų kaukė ypač pažeistiems plaukams Elgon Refibra

17,91 € 19,90 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
15,75 € 17,50 €