Garbanų kremas I.C.O.N. India Curl Cream

Curl Cream

Smulkiau

27,00 €

30,00 €



Aprašymas

INDIA garbanų kremas. Paryškina garbanas ir paverčia plaukų sruogas išraiškingomis. Fiksuoja garbanas visą dieną, palikdamas jas elastingas. Kondicionuoja plaukus ir stiprina jų struktūrą bei veikia kaip nenuplaunama kaukė. Priemonė apsaugo plaukų spalvą nuo išblukimo.

 

Bolivinėje balandoje (Kvinoja) yra ypač svarbių aminorūgščių, tokių kaip: cisteinas, cistinas, lizinas, metioninas, triptofanas ir tirozinas. Jos puikiai atstato, suteikia apsaugos ir kondicionuoja plaukus bei galvos odą.

 

 Pantenolis suteikia garbanoms elastingumo. Saulėgrąžų sėklų ekstraktas gausus antioksidantų, tad užtikrina plaukų apsaugą iki pat kito plovimo.

 

Moringų aliejus turi daugiau nei 90 skirtingų maitinančių bei drėkinančių medžiagų, kurios priverčia sublizgėti bet kokios struktūros plaukus. Argano aliejus pavargusiems plaukams suteikia žvilgesio ir gyvybingumo. Šis aliejus pasižymi labai didele vitamino E koncentracija ir veikia kaip natūralus UV spindulių filtras bei neutralizuoja žalingą laisvųjų radikalų poveikį. 

  

NAUDOJIMAS
Paskirstykite kremą ant drėgnų arba sausų plaukų ir formuokite garbanas. Šis kremas ne tik formuoja, bet ir veikia kaip nenuplaunama kaukė, apsauganti nuo karščio.