Kelioninis rinkinys Biosilk Hydrating

GB005493

17,91 €

19,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rinkinį sudaro:

Drėkinamasis šampūnas HYDRATING 67 ml

Be sulfatų ir parabenų.

Švelniai švarina ir atgaivina sausus bei nusilpusius plaukus. Pasiflorų aliejus gerina odos kraujotaką, puikiai atgaivina ir drėkina plaukus, lėtina jų senėjimą. Augaliniai ekstraktai (levandų, pipirmėčių, šalavijų) ramina bei vėsina galvos odą, naikina pleiskanas, atkuria plauko struktūrą. Hidrolizuotas šilkas padeda išlaikyti natūralų drėgmės balansą, suteikia plaukams gyvybingumo ir žvilgesio.

Naudojimas: ant drėgnų plaukų užpilti nedidelį kiekį šampūno, ištrinkti galvą, kruopščiai išskalauti.

 

Drėkinamasis kondicionierius HYDRATING 67 ml

Be parabenų.

Specialiai sukurtas drėkinti ir minkštinti plaukus po plovimo šampūnu. Naudojant nuolat plaukai tampa minkšti, švelnūs, žvilgantys ir nesivelia. Be to, kondicionierius pagerintas pasiflorų aliejumi, kuris gerina odos kraujotaką, stiprina plaukus ir efektyviai lėtina jų senėjimo procesus.

Naudojimas: užtepti nedidelį kiekį kondicionieriaus ant plaukų ir kruopščiai įtrinti, palikti 1 minutei, po to išskalauti.

 

Pasiflorų aliejaus purškalas 52 ml

Dėl sudėtyje esančio didelio vitaminų C bei A ir kalio kiekio, didelės nesočiųjų riebalų rūgščių koncentracijos aliejus gerina odos kraujotaką, puikiai regeneruoja ir drėkina plaukus, stiprina juos.

Pasiflorų aliejus vertinamas dėl į sudėtį įeinančių vaisių rūgščių, kurios efektyviai lėtina plaukų senėjimo procesus. Tai puiki puoselėjimo priemonė norintiems turėti sveikai atrodančius ir natūraliai žvilgančius plaukus.

Naudojimas: ant išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų purkšti priemonės nuo šaknų iki galiukų ir suformuoti pageidaujamą šukuoseną. Nenuskalauti.

 

Nenuskalaujamas plaukų drėkiklis HYDRATING 67 ml

Saugo drėgmę, neleidžia plaukams šiauštis. Lengvas, neapsunkinantis plaukų purškiklis su pasiflorų aliejumi ir šilku puikiai regeneruoja ir drėkina plaukus, suteikia natūralaus žvilgesio, saugo nuo nepageidaujamų UV spindulių ir aplinkos poveikio. Gali būti naudojamas vietoj plaukų kondicionieriaus. Tinka kasdieniam naudojimui.

Naudojimas: ant išplautų ir nusausintų rankšluosčiu plaukų užpurkšti priemonės nuo šaknų iki galiukų, švelniai paskirstyti ir sukurti pageidaujamą šukuoseną. Nenuskalauti.

Susiję produktai

-15%
21,25 € 25,00 €
Turime

Kelioninis plaukų priežiūros priemonių rinkinys pažeistiems plaukams 3in1

Saryna KEY Damage Repair Kit 3in1

21,25 € 25,00 € -15%
Sumažinta kaina!