Kelioninis rinkinys plaukų apimčiai Biosilk Volumizing

GB005495

19,90 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Kelioninį rinkinį sudaro:

Plaukų apimtį didinantis šampūnas 67 ml

Skirtas ploniems, silpniems ir besiriebaluojantiems plaukams. Su „Hair Volumizing Therapy“ kompleksu ir natūraliais augaliniais ekstraktais, maksimaliai purina ir tankina plonus plaukus.

  

  

Plaukų apimtį didinantis kondicionierius 67 ml

Purinamasis kondicionierius skirtas ploniems bei silpniems plaukams. Jis su natūraliais augaliniais ekstraktais, kurie minkština ir kondicionuoja plaukus, lengvina iššukavimą. Į sudėtį įeinantys ryžių proteinai stiprina plaukus ir didina elastingumą, o maitinamieji šilko proteinai užtikrina plaukų regeneraciją ir drėkina, gaivina, suteikia natūralaus blizgesio bei švelnumo. Apsaugo nuo žalingų saulės spindulių.

  

   

Plaukų šilkas Biosilk Lite 67 ml

Ypatingai lengvos formulės plaukų šilkas puikiai tinka ploniems, sausiems ir spindesį praradusiems plaukams. Šilko amino rūgštys atkuria natūralų plaukų drėgmės balansą, puikiai maitina ir stiprina juos. Ilgiems plaukams suteikia išskirtinio glotnumo, neleidžia jiems veltis ir apsaugo nuo plaukų pasišiaušimo. Puikiai tinka naudojimui prieš tiesinimo žnyplės, tuo pačių apsaugo plaukus nuo žalingo karščio poveikio. Plaukai išlieka lengvi, švelnūs ir blizgūs.

 

Naudojimas: nedidelį kiekį šilko paskirstyti ant delnų ir kruopščiai padengti drėgnus arba sausus plaukus. Iššukuokite, kad paskirstytumėte priemonę tolygiai.

   

Plaukų apimtį didinanti tekstūrinė pudra 15 g

Su „Hair Volumizing Therapy“ kompleksu, akimirksniu pakelia plaukus nuo šaknų, suteikia jiems papildomos tekstūros ir ypatingo blizgesio. Ryžių ir šilko proteinai sugeria riebalų perteklių nuo galvos odos, mažina plaukų riebalavimąsi.

Susiję produktai

-15%
21,25 € 25,00 €
Turime

Saryna Key Kelioninis plaukų priežiūros priemonių rinkinys pažeistiems

Saryna KEY Damage Repair Kit 3in1

21,25 € 25,00 € -15%
Sumažinta kaina!