Kapučino putos stipriai pažeistiems plaukams Compagnia Del Colore Foam 200ml

GB130289

Dėmesio: Paskutinė prekė!

16,00 €



Aprašymas

CAPPUCINO FOAM – Atkuriamosios putos stipriai pažeistiems plaukams. Su PIENO proteinais. Putos yra itin švelnios ir lengvos konsistencijos. Amino rūgščių kompleksas ir pieno proteinai užtikrina greitą ir tolygią plauko paviršiaus skvarbą, maitina ir išsaugo keratino struktūrą. Plaukai apsaugomi nuo karščio ir drėgmės, atkuriamas natūralus plaukų elastingumas ir švelnumas.

  

Naudojimas: jei norite, kad plaukai būtų šilkinio švelnumo, putas gerai suplakite, nedidelį kiekį paskleiskite ant išplautų plaukų nuo šaknų iki pat galų. Jei norite pašalinti pašiauštų plaukų efektą ir suteikti dar daugiau žvilgesio, putas naudokite ant sausų plaukų. Tuomet prie šaknų netepkite.

  

PAVOJINGA. Ypač degus aerozolis. Slėginė talpykla. Kaitinama gali sprogti. Laikyti atokiau nuo šilumos šaltinių, žiežirbų, atviros liepsnos, karštų paviršių. – Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Slėginis indas. Nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugoti nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C temperatūroje.

Specifikacijos

Tipas Sausiems pažeistiems plaukams

Susiję produktai