Lūpų balzamas nuo taršos SPF20 Germaine de Capuccini HYDRACURE 15ml

GB884947

15,26 €

17,95 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Šypsomės, švilpaujame, pučiame, juokiamės, bučiuojamės... Kartojame tokius judesius kasdien patys to nepastebėdami. Lūpos yra mūsų išraiškos dalis ir, nepaisant to, kad jos laikomos vienu iš mūsų fizinio patrauklumo požymių, skiriame joms nepakankamai dėmesio.

 

Pirmas būtinas priežiūros veiksmas, kai norima, kad lūpos būtų sveikos, yra jų drėkinimas ir apsauga, naudojant drėkinamąją lūpų apsaugos priemonę, kuri taip pat sergsti ir nuo UV spindulių.

 
HYDRACURE – aktyvaus drėkinimo linija, kurios priemonės apsaugo odą nuo dehidratacijos ir aplinkos poveikio, taip pat sustiprina ją ir daro atsparią pernelyg ankstyvo senėjimo požymiams. Liniją papildęs lūpų balzamas sukurtas naudojant hialurono rūgštį, kuri geba sukaupti vandenį ir palaikyti drėkinimo procesą net 8 valandas po priemonės užtepimo. Sudėtyje esantys jazminų vaško bei plaušenių sėklų ir ricinos aliejai apsaugo nuo taršos ir atkuria natūralią odos hidrolipidinę plėvelę.

Naudojimas: Tepkite lūpų sritį per dieną tiek kartų, kiek reikia

 

Veikliosios medžiagos

  • Afrikinių sviestmedžių ir rapsų aliejai, karnaubo vaškas. Suteikia išskirtinį jausmingumą. Užtepus tuoj pat ištirpsta ir lengvai pasiskirsto, padengia lūpas malonia plėvele, apsaugančia nuo stipraus šalčio ar karščio sukeliamos dehidratacijos.
  • Saulės filtrai. Veiksmingai apsaugo nuo saulės poveikio.
  • Jazminų vaškas. Pagrindinė medžiaga, apsauganti nuo taršos ir neleidžianti užterštos aplinkos toksiškoms dalelėms prikibti bei įsiskverbti į od1. t. y. nuo to, kas greitina odos senėjimą.
  • Plaušenių sėklų ir ricinos aliejai. Tiekia būtinąsias riebalų rūgštis, kurios akimirksniu atkuria natūralią odos hidrolipidinę plėvelę.
  • Natrio hialuronato mikrosferų suspensija. Dėl savo apimties bei panašumo lengvai įsiskverbia į lūpų odą ir leidžia sulaikyti vandenį net iki 8 valandų po užtepimo.

Specifikacijos

Odos poreikiai Drėkinimas

Susiję produktai

-10%
4,17 € 4,63 €
Turime

Carmex lūpų balzamai - Tube, Stick, Pot

4,17 € 4,63 € -10%
Sumažinta kaina!
-20%
4,39 € 5,49 €
Turime

Lūpų balzamas su apsauga nuo saulės SPF30 Australian Gold Lip Balm blister

Apsauga nuo saulės lūpoms

4,39 € 5,49 € -20%
-10%
10,79 € 11,99 €

Ypatingai – drėkinantis augalinis lūpų balzamas HEMPZ Ultra – Moisturising

ULTRA – MOISTURIZING HERBAL LIP BALM

10,79 € 11,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
5,39 € 5,99 €