Plaukų dažai Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes/ Absolutes Age Blend 60ml

10,45 €



Aprašymas

Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes plaukų dažai padengia ir paslepia žilus plaukus visu – 100%. Absolutes dažų paletė yra sukurta iš atsakingai atrinktų, suderintų ir madingai atrodančių 24 atspalvių asortimento, todėl nepriekaištinga norima plaukų spalva – garantuota!  Plaukų dažai yra ilgalaikiai, dažų kremo sudėtyje esantys pigmentai patenka ir yra užrakinami giliai plauko viduje, todėl spalva ilgai išlieka ryškia, sodria bei spindinčia. Dažomasis kremas yra itin švelnios konsistencijos, malonus plauko paviršiui bei vidui. 

    

PRIVALUMAI:

  • 100% nudažo žilus plaukus!;
  • Kruopščiai atrinkta 24 atspalvių paletė;
  • Ilgai išliekanti sodri, ryški ir spindinti plaukų spalva;
  • Madinga ir norima plaukų spalva po pirmojo plaukų dažymo;
  • Sukurtas profesionalų, aukštos kokybės plaukų dažymo kremas;

  

Paletėje pažymėti išskirtiniai Schwarzkopf Igora Royal Absolutes Age Blend ilgalaikio poveikio dažai dar stipriau dengiantys žilus plaukus nemaišant su jokiais kitais atspalviais. Plati spalvų paletė įtiks net ir išrankiausiam ir padės sukurti norimą įvaizdį. Plaukai tampa stipresni, o spalva yra tausojama bei ilgiau išlieka sodri.

 

PRIVALUMAI: 

  • Stipriau dengia žilą plauką;
  • Plaukai švelnesni, dvigubai šviesą atspindintys natūralūs atspalviai, kurie dera prie veido atspalvio;
  • Papildoma brandžių plaukų priežiūra: sudėtyje yra sililamino ir kolageno;
  • Sumažintų kvapų technologija;
     

Schwarzkopf Professional Igora Royal Aabsolutes SilverWhite

Keturios išskirtinės spalvos skirtos plaukų tonavimui. 



 

Naudojant šiuos plaukų dažus spalvos pigmentai yra ,,užkoduojami“ plauko viduje, plaukai tampa stipresni, o plaukų spalva yra tausojama bei ilgiau išlieka sodri.

Naudojimas: plaukų dažai Schwarzkopf Professional IGORA Royal yra naudojami tik su Schwarzkopf Professional IGORA Royal aliejiniu aktyvatoriumi. Maišymo santykis 1:1 (60 ml plaukų dažų ir 60ml oksidanto). Naudokite 3% oksidantą norėdami išlaikyti tą pačią spalvą arba tamsindami, 6% oksidantą norėdami pašviesinti plaukus 1 tonu, su 9% oksidantu plaukus pašviesinsite 1-2 tonais, su 12% oksidantu  2-3 tonais. Maksimalus laikymo terminas 45 minutės. 

Saugumo rekomendacijos:

Skirta tik profesionaliam naudojimui. Gali suteikti alerginę reakciją. Saugokite, kad nepatektų į akis. Jei netyčia patektų į akis, gausiai nuskalaukite vandeniu. Nenaudokite akių blakstienų ar antakių dažymui. Užsidėkite tinkamas pristines. PLAUKŲ DAŽAI GALI SUKELTI ALERGINES REAKCIJAS, KURIOS RETAIS ATVEJAIS GAI BŪTI RIMTOS. Todėl labai svarbu imtis visų atsargumo priemonių. Gaminio negalima naudoti klientams, kuriems

  • Anksčiau pasireiškė alerginė reakcija į dažus
  • Jų galvos oda jautri ir sudirgusi. Tokiais atvejais, prieš naudojant bet kokius dažus, būtina pasikonsultuoti su gydytoju.

JEI DAŽYMO METU PASIREIŠKIA:

  • Bet koks dilgčiojimas ar nudegimas, ar (ir) išbėrimas: nedelsiant išskalaukite plaukus ir netęskite dažymo, kadangi gali įvykti rimtesnė alerginė odos reakcija. VĖLIAU, plaukų negalima dažyti, prieš tai nepasikonsultavus su gydytoju ir negavus mediko patarimo.
  • Sparčiai besiplečiant odos sudirgimui, pasireiškus galvos svaiguliui, trūkstant oro ir (ar) patinus akių vokams ar veidui: plaukus būtina nedelsiant išskalauti ir NEDELSIANT KREIPTIS Į MEDIKUS.

JEI PO DAŽYMO AR KELIOS DIENOS PO JO pasireiškia tokie simptomai kaip odos ar galvos odos niežėjimas, odos ar galvos odos paraudimas, akių odos patinimas, šlapiuojant ar iškilus pūslelių ant odos ar galvos odos, NEDELSIANT BŪTINA KREIPTIS Į MEDIKUS.

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Jei ant odos yra tatuiruočių, alerginės reakcijos pavojus padidėja. Nenaudokite, jei plaukai prieš tai buvo dažyti dažais, kurių sudėtyje yra metalinių junginių. Dažų maišymui nenaudokite metalinio dubenėlo ir (ar) mentelės. Neviršykite nurodyto priemonės laikymo laiko. Pasibaigus priemonės laikymo laikui, plaukus gerai išskalaukite. Nedelsiant nuplaukite bet kokius ant odos ar ant drabužių užtiškusius priemonės lašelius. Labai prakaituojant, priemonė gali nutekėti ir ant audinių likti dėmių. Sumaišytą priemonę būtina sunaudoti nedelsiant. Nenaudokite jokių priemonės likučių ir juos nedelsiant išmeskite. Mišinio nepalikite uždarytame butelyje (butelio sienelės gali išsiplėsti / sutrūkti). Prieš išmetant priemonės pakuotę, ji turi būti visiškai tuščia. LAIKYKITĖS ŠIŲ NURODYMŲ IR ATSARGUMO PRIEMONIŲ BEI DUOKITE JAS PASKAITYTI KLIENTUI.

Tinkamumo terminas: 12 men. nuo atidarymo dienos. 

Gamintojas: Schwarzkopf Professional, Vokietija.

Susiję produktai