Plaukus atstatantis ir drėkinantis rinkinys I.C.O.N. (šampūnas, kaukė, kondicionierius)

64,50 €

86,00 €



Aprašymas

HYDRATION REGIMEDY linijoje esantys ingredientai giliai prasiskverbia į plauko vidų, drėkina juos, plaukai tampa lankstūs, elastingi ir blizgūs.

 

Drėkinamoji linija ne tik užtikrina drėgmės palaikymą, bet taip pat maitina ir apsaugo nuo saulės spindulių, šilumos ir džiovinimo poveikio. Šie produktai yra praturtinti pagrindinėmis medžiagomis – aminorūgštimis, baltymais, vitaminais.

 

 Hidratacija yra raktas išgyventi. Visą dieną mes geriame daug vandens, kad išlaikytume tinkamą jo kiekį kūne. Tai itin svarbu ir mūsų plaukams. Jei jie nėra pakankamai drėkinami, plaukai pučiasi, atrodo negyvybingi, trapūs ir sausi.

  

Rinkinį sudaro Šampūnas, kondicionierius bei kaukė :

 

1. Šampūnas DRENCH - tai drėkinantis šampūnas, sertifikuotas kaip draugiškas aplinkai, neturintis sudėtyje sulfatų ir parabenų, tinkantis veganams. Sudėtyje yra antioksidantai, kurie naikina laisvuosius radikalus. Turi PH balnsą 4.5 - 5.5. Subalnsuoja galvos odos PH, nesukelia alergijos. Prisotina plaukus drėgmės, suteikia paklusnumo ir spindesio. Prabangios drėkinančios putos gaivina plauką iš vidaus. Atkuria ir sustiprina dažytus, išsausėjusus plaukus, prisotina drėgmės ir suteikia glotnumo. Šilko baltymai suteikia plaukams šilko švelnumo, žvilgesio, lygina ir drėkina plaukus. Kviečių baltymai turi amino rūgščių, kurios yra artimos plaukuose esančio keratino ir kolageno amino rūgštims. Jos puikiai susijungia ir atkuria pažeistų plaukų struktūrą, maitina. Ant plaukų bei galvos odos baltymai sudaro apsauginį sluoksnį, kuris padeda išlaikyti natūralią drėgmę, saugo nuo žalingo saulės poveikio, šalina elektrostatinį krūvį.Taip pat kviečių baltymai drėkina odą, aktyvina ląstelių atsinaujinimą, pasižymi antioksidantinėmis savybėmis. Alavijas suteikia žvilgesio.Tinka visų tipų plaukams. Įtrinkti drėgnus plaukus ir gerai nuskalaukiti. Naudoti kasdien. Norint pasiekti geriausią rezultatą, naudoti kartu su drėkinančiu kondicionieriumi FREE.

  

2. Kondicionierius FREE - puikiai drėkina, neapsunkindamas plaukų. Šampūnas yra sertifikuotas kaip draugiškas aplinkai, neturintis sudėtyje parabenų, tinkantis veganams. Sudėtyje yra antioksidantai, kurie naikina laisvuosius radikalus. Turi PH balnsą 4.5 - 5.5. Subalansuoja galvos odos PH, nesukelia alergijos. Atkuria šiurkščių ir pažeistų plaukų struktūrą, sustiprina ir apsaugo plaukus. Suteikia plaukams šilkinio švelnumo. Šilko baltymai suteikia plaukams šilko švelnumo, žvilgesio, lygina ir drėkina plaukus. Plaukai tampa minkšti ir lankstūs. Taukmedžio sviestas drėkina sausus ir pažeistus plaukus. Atkuria plauko struktūrą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, išlaiko drėgmę plaukuose. Taip pat naudojamas sudirgusiai odai raminti bei apsaugo nuo UV spindulių. Sviestas greitai ir maksimaliai susigeria į galvos odą ir ypač naudingas chemiškai paveiktiems plaukams. Puošniųjų atalių (Babassu) aliejus turi valomųjų savybių, bet nepašalina natūralių riebalų iš odos ar plaukų (tai itin aktualu, turint garbanotus, linkusius sausėti plaukus). Kenčiantiems nuo galvos niežulio, pleiskanų ar slenkant plaukams, puošniųjų atalių aliejus nuramins odą ir atgaivins. Tinka visų tipų plaukams. Gerai pakratyti ir ištepti priemonę ant sausų plaukų, arba ant drėgnų, prieš tai išplovus juos šampūnu. Gerai išskalauti ir sušukuoti plaukus.  Naudoti kasdien. Norėdami pasiekti geriausią rezultatą, naudoti kartu su DRENCH ar FULLY šampūnais.

 


 
 
 
3. Drėkinanti Kaukė INNER HOME - yra sertifikuota kaip draugiška aplinkai, neturinti sudėtyje parabenų, tinkanti veganams. Sudėtyje yra antioksidantai, kurie naikina laisvuosius radikalus. Turi PH balnsą 4.5 - 5.5. Subalansuoja galvos odos PH, nesukelia alergijos. Ypatingai drėkinanti kaukė atstato, pamaitina plaukus ir gerina tiek vidinę plauko struktūrą, tiek jo išorę. Taip pat glotnina, suteikia nepaprasto žvilgesio. Puošniųjų atalių (Babassu) aliejus maitina plaukus, jų neriebindamas, padaro juos švelnius ir švytinčius, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, UV spindulių. Alijošiaus lapų ekstraktas yra turtingas vitaminų, amino rūgščių, polisaharidų, mineralinių druskų, proteinų ir enzimų, todėl plaukuose ir galvos odoje atkuriamas drėgmės balansas, pagreitinamas regeneracijos procesas. Taukmedžio sviestas puikiai drėkina išsausėjusius ir pažeistus plaukus ir galvos odą. Tinka visiems plaukų tipams. Norint naudoti kaip kaukę, įtrinti į plaukus, po 2 minučių nuskalauti. Norint atkurti plauko struktūrą, užtepti priemonę ant  švariai išplautų ir rankšluoščiu nusausintų plaukų, palaikyti 15 minučių ir gerai išskalauti.
 

Susiję produktai

-25%
65,25 € 87,00 €
Turime

Plaukus stiprinantis rinkinys ICON CURE šampūnas, kondicionierius,

Plaukų priežiūros linija, sukurta atgaivinti ir pamaitinti plaukus iš vidaus. CURE rinkinio pagalba Jūs galite pagerinti savo plaukų būklę: sušvelninti ir suminkštinti nesuvaldomus plaukus, taip pat suteikti apimties ir tankumo ploniems plaukams.

65,25 € 87,00 € -25%
Sumažinta kaina!
-45%
50,00 € 90,90 €