Glotninamasis ir tiesinantis šampūnas ICON Anti-Frizz Shampoo

29,70 €

33,00 €



Aprašymas

I.C.O.N. filosofija – kurti natūralius produktus su ekologiškomis sudėtinėmis dalimis remiantis naujausiais moksliniais tyrimais. Remdamiesi šia filosofija, sukūrėme glotninimo sistemą, kuri yra saugi ir veiksminga alternatyva pavojingiems sveikatai tiesinimams su keratinu.

 

Tai ANTI-FRIZZ – revoliucinis produktas, sudėtyje turintis Biotiną ir Keraveg18, kurie atnaujina ir neatpažįstamai transformuoja plaukus. Sudėtyje esančios kruopščiai atrinktos augalinės kilmės aminorūgštys ir baltymai atstoja ir papildo šių medžiagų trūkumą plaukuose. 

 

ANTI-FRIZZ linija tai – natūralių ir ekologiškų ingredientų derinys. Neigiamas krūvis, laikui bėgant, kaupiasi plaukuose, taip mažindamas jų elastingumą, stiprumą bei spindesį. Be to, plaukai praranda natūralią apsaugą, pradeda pūstis, šiauštis, tampa sunkiai suvaldomi, skilinėja galiukai. 

 

ANTI-FRIZZ linijoje esantys katijonai pašalina neigiamą krūvį iš plaukų ir „įkrauna“ juos teigiamomis Biotino ir Keraveg18 molekulėmis.

 

Nuo pat pirmo naudojimo matomas akivaizdus poveikis – plaukai juntamai stiprėja ir tampa glotnesni. Tai nėra tik šampūnas, nes jame esantis Keraveg18 jau po pirmo plovimo padaro plaukus 18% elastingesnius ir 21% stipresnius. Keravis baltymų kompleksas didina plauko atsparumą iki 60%.

  

Šampūnas praturtintas visomis reikalingomis aminorūgštimis, kurios užtikrina sveikų bei stiprių plaukų augimą. Baltymai suteikia tvirtumo, o aliejai glotnumo. Keravis baltymų kompleksas suteikia elastingumo ir glotnumo. Jau po pirmo plovimo galima pajausti šio šampūno galią.

 

  • Keravis tai augalinis baltymų mišinys, kuris tapatus mūsų plaukų baltymui ir ilgai užsiliekantis plauko viduje. Suteikia pilnumo ir glotnumo poveikį.
  • Biotino formulė susideda iš aminorūgščių ir enzimų derinio, kurie dalyvauja riebalų rūgščių ir baltymų sintezėje.
  • BIOTINAS/Vitaminas B7 - vandenyje tirpus vitaminas, kuris lemia plauko stiprumą, apsaugo nuo išsausėjimo, padeda sumažinti plaukų slinkimą, mažina silpnų plaukų trapumą, didina elastingumą. Rezultatas – stiprūs ir žvilgantys plaukai.
  • Keraveg18 tai visų aminorūgščių kompleksas, kuris dalyvauja keratino/baltymų sintezėje

 

NAUDOJIMAS:

Sudrėkinkite plaukus šiltu vandeniu. Išspauskite lašelį šampūno į delną ir patrinkite tarp delnų. Šampūną švelniai paskirstykite ant galvos odos ir masažuokite pirštų galiukais. Išskalaukite ir procedūrą pakartokite antrą kartą. Glostydami paskirstykite priemonę per visą plauko ilgį ir palikite kelioms minutėms veikti. Gerai išskalaukite. Norint pasiekti maksimalų rezultatą, šampūną naudokite kartu su ANTI-FRIZZ kondicionuojančia kauke ir ANTI-FRIZZ SMOOTH nenuplaunamu balzamu.

Susiję produktai

-15%
17,77 € 20,90 €
Turime

Glotninamasis šampūnas CHI Enviro 355ml

17,77 € 20,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
11,05 € 13,00 €
-10%
11,34 € 12,60 €
-15%
26,78 € 31,50 €
Turime

Atstatantis šampūnas su keratinu DSD DELUXE Dixidox de Luxe Keratin

26,78 € 31,50 € -15%
Sumažinta kaina!