Valomasis šampūnas KITOKO Purifying

Purifying Cleanser

Smulkiau

14,45 €

17,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Šampūnas skirtas nešvarumams pašalinti. Kitoko pažangios plaukų terapijos produktų sudėtyje yra natūralių Afrikos augalų ekstraktų, sumaniai parinktų chemijos specialistų dėl neįtikėtinų jauninančių ir drėkinančių savybių. Kiekvienoje sistemoje naudojamas unikalus derinys, užtikrinantis maksimalų reikalingų priemonių efektyvumą.

 
Šis šampūnas praturtintas raudonmedžio, žaliosios arbatos, afrikinio tulpmedžio ekstraktų, sviestmedžio aliejaus, vitaminų A ir E ir natūralus drėkinamasis faktorius (NMF), kurie kruopščiai pašalina plaukų priežiūros priemonių likučius.

 
Šio šampūno pagrindinis ingridientas yra RAUDONMEDIS. |Raudonmedžio ekstraktas išgaunamas iš šio vertingo medžio žievės ir turi daug polifenolių ir limonoidų. Šis natūralus ekstraktas, plačiai žinomas dėl antioksidacinių, tonizuojančių ir sutraukiančių savybių, puikiai pašalina nešvarumus nuo plaukų, todėl yra ideali detoksikavimo priemonė. 
Naudojant šį šampūną, plaukai tampa švarūs,  lengvai tvarkomi ir nuostabiai spindi.
Sudėtyje yra spalvos neblukinanti formulė, todėl tinka dažytiems plaukams.

 

Mus visus veikia daugybė išorės veiksnių – užterštumas, chemikalai, klimatas, kenksmingi UV spinduliai. Jie neišvengiamai pakenkia plaukams ir odai – nutrūksta cheminiai plaukų struktūros ryšiai ir dėl to sumažėja jų elastingumas, atsparumas ir lankstumas. Šis kenksmingas poveikis vadinamas laisvųjų radikalų žala ir dėl jos mūsų plaukai ir kūnas sensta ir tampa pažeidžiami tolesniam kenksmingam poveikiui. Electron Acceptor Technology™ yra geriausias atsakymas. Šis unikalus antioksidantų mišinys veikia būtent laisvuosius radikalus ir užkerta kelią plaukų struktūros pažeidimui, apsaugo nuo žalos ir padeda maksimaliai išryškinti natūralų plaukų grožį.

 
Naudojimas. Paskleiskite nedidelį kiekį šampūno drėgnuose plaukuose, švelniai įmasažuokite, nuskalaukite.

Specifikacijos

Tipas Giliai valo
Plaukams: Normaliems

Susiję produktai

-10%
13,49 € 14,99 €
-20%
8,80 € 11,00 €
Turime

Stiprinamasis šampūnas Indola Repair Shampoo

8,80 € 11,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
8,80 € 11,00 €
Turime

Drėkinamasis šampūnas Indola Hydrate Shampoo

8,80 € 11,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
16,99 € 19,99 €
Turime

Šampūnas plaukams su vėsinančiu efektu Keune So Pure COOLING

16,99 € 19,99 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
16,99 € 19,99 €
Turime

Šampūnas jautriai galvos odai Keune So Pure CALMING

16,99 € 19,99 € -15%
Sumažinta kaina!