Sąrašas prekių pagal gamintoją MATRIX

Rūšiuoti pagal
-25%
9,15 € 12,20 €
Turime

Šampūnas su antioksidantais apsaugo nuo blukimo ir suteikia ilgiau

9,15 € 12,20 € -25%
Sumažinta kaina!
-25%
11,10 € 14,80 €
Turime

Sidabrinį atspalvį suteikiantis šampūnas Matrix Total Results Color

11,10 € 14,80 € -25%
Sumažinta kaina!
-25%
9,15 € 12,20 €
Turime

Apimties suteikiantis plaukų šampūnas Matrix High Amplify 300 ml

9,15 € 12,20 € -25%
Sumažinta kaina!
-25%
9,15 € 12,20 €
Turime

Apimties suteikiantis plaukų kondicionierius Matrix High Amplify 300ml

9,15 € 12,20 € -25%
Sumažinta kaina!
-25%
10,13 € 13,50 €
Turime

Daugiafunkcinis purškiklis Matrix Total Results Miracle Creator 20 200ml

10,13 € 13,50 € -25%
Sumažinta kaina!
-25%
14,55 € 19,40 €
Turime

Apimties suteikianti pudra Matrix Style Link Height Riser 7g

14,55 € 19,40 € -25%
Sumažinta kaina!
Rodoma 1 - 14 iš 14 prekių(-ės)

Ar kada susimąstėte, dėl kokių priežasčių plaukų meistrai geba sukurti pasaulį pavergiančias šukuosenas? Galbūt tai lemia įgimti gabumai? Dieną naktį neišsenkanti energija ir kūrybingumas? O galbūt, jie tiesiog žino, kokioms plaukų priežiūros priemonėms teikti pirmenybę? Labai tikėtina, kad būtent tai ir yra sėkmės paslaptis.


Matrix – pirmaujantis profesionalus amerikiečių prekės ženklas pasaulyje, suteikiantis viso pasaulio grožio meistrams prieinamas pažangiausias produktų inovacijas. Matrix siūlo visų poreikius tenkinančius produktus atitinkančius aukščiausius standartus. Kompanija siūlo plačią įvairovę plaukų priežiūros, plaukų spalvos ir plaukų tekstūros priemonių, padedančių formuoti šukuoseną, išsaugoti sveikus plaukus ir rūpintis jų grožiu.


Įspūdingai šukuosena gali atrodyti tik tuomet, jei plaukai – prižiūrėti ir išpuoselėti


Plaukų meistrai puikiai supranta, tad tobula šukuosena gali būti sukuriama tik tada, jei plaukai yra tinkamai prižiūrimi bei puoselėjami. Na, o tai padaryti tikrai nesunku, jei pasirenkamos Matrix priemonės. Jei jūsų plaukai yra nualinti dažymo, temperatūros pokyčių, maistinių medžiagų trūkumo, saulės spindulių, būtina pasirūpinti efektyviu jų atstatymu. Tai padaryti galėsite pasirinkdami tokias priemones, kaip priemonę prieš kondicionierių, stiprinančią nualintus plaukus; kondicionierių, stiprinantį nualintus plaukus ir t.t.


Ne paslaptis ir tai, kad dažytiems plaukams reikia daugiau rūpesčio. Matrix siūlo rinktis aliejų dažytiems plaukams. Priemonė praturtinta itin vertingais komponentais, puoselėjančiais, tvirtinančiais dažytus palukus ir padedančiais ilgiau išsaugoti spalvą.


Kurti šukuosenas dar niekada nebuvo taip paprasta


Net ir pačias įmantriausias šukuosenas sukurti yra paprasta bei lengva, kai naudojamos profesionalų itin kruopščiai kurtos formavimo priemonės. Tad Matrix siūlo nemažą jų pasirinkimą: plaukus pakeliantį purškiklį; modeliuojantį purškiklį; modeliuojantį kondicionierių ir t.t.


Plaukams puoselėti skirtas priemones įsigykite internetu


Jei norite, kad plaukų priežiūra bei šukuosenų modeliavimas taptų paprastu ir maloniu procesu, visada užtikrinančiu pageidaujamą rezultatą, pats metas įsigyti šių priemonių. Tai padaryti galite internetu. Toks sprendimas jums leis sutaupyti labai daug laiko. Išsamūs aprašymai bei atsiliepimai užtikrins, kad pasirinksite tinkamai. Be to, mūsų internetinėje parduotuvėje dažnai vykdomos akcijos, todėl kainos – džiugina. Na, ir, žinoma, užtikrinamas greitas ir patogus prekių pristatymas.