Šampūnas nuo pleiskanų vyrams Elgon MAN Chill Shampoo 250ml

GB647560

Valantis šampūnas nuo pleiskanų

Smulkiau

13,49 €

14,99 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Valantis šampūnas nuo pleiskanų, vyriškai galvos odai.  Efektyviai veikiantis prieš bet kokio tipo pleiskanas. Apsaugo nuo niežėjimo, odos pleiskanojimo ir išsausėjimo.

 

Sudėtis: cinko piritionas (tai medžiaga žinoma dėl savo antibakterinių savybių, padeda nuraminti uždegimus, naikina pleiskanas ir grybelį), Caoforce Complex (botanikos aktyvus kompleksas, jo sudėtyje yra kakavos, kuri turi daug sieros. Šis mineralas stiprina plaukus, palaiko gražią odą: maitina, drėkina, mažina odos dėmes, randus), imbieras (šakniastiebyje esančios veikliosios medžiagos skatina kraujo cirkuliaciją galvos odoje, normalizuoja riebalinių liaukų veiklą, sumažina odos dirglumą, niežėjimą ir paraudimą, šalina pleiskanas, ramina ir atgaivina galvos odą, drėkina plaukus, suteikia jiems švelnumo ir blizgesio), kardamonas (gerai valo ir tonizuoja odą, stimuliuoja odos ląsteles), baltasis pipiras (pasireiškia priešuždegiminėmis ir antimikrobinėmis savybėmis), guarana (suteikia plaukams stiprumo. Guarana – natūraliai auganti Amazonės regionuose, nuo seno naudojama kaip energijos suteikiantis augalas). Tikras vyriškas kvapas, žvilgantys ir sveiki plaukai. Tai efektyvu ir patikima, atitinka šiuolaikinio vyro poreikius.

 

Naudojimas: paskirstyti reikiamą produkto kiekį ant drėgnų plaukų ir švelniai pamasažuoti. Išskalauti. Jeigu reikia, procedūrą galima pakartoti.

Susiję produktai

-10%
13,49 € 14,99 €
Turime

ELGON Šampūnas nuo plaukų slinkimo vyrams Elgon MAN Stimulating Shampoo

Šampūnas nuo plaukų slinkimo (vyrams)

13,49 € 14,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
13,59 € 15,10 €
Turime

ELGON Šampūnas vyrų žiliems plaukams Elgon MAN Silver Shampoo 250ml

Šampūnas žiliems plaukams

13,59 € 15,10 € -10%
Sumažinta kaina!