Purškiama savaiminio įdegio priemonė KARDASHIAN Sun Kissed Instant Sunless Spray 177ml

Paskutinis vienetas

Smulkiau

30,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

KARDASHIAN Sun Kissed Instant Sunless Spray Purškiama savaiminio įdegio priemonė. 

 
Atraskite tobulą įdegio atspalvį su Kardashian sesių prisilietimu! Įgaukite nepriekaištingą, lyg saulės nubučiuotą spindesį su šia lengvai naudojama, greitai džiūstančia, purškiama savaiminio įdegio priemone, kuri tolygiai ir greitai padengia visą kūną, užtikrindama tolygų atspalvį. Eritruliozė ir karamelė, esanti sudėtyje, suteikia iš karto matomą spalvą, kuri ryškėja dar kelias valandas po naudojimo, o alijošius rūpinasi oda, ją ramina ir drėkina.

 
Naudojimas: Geriausiam rezultatui pasiekti, prieš naudojant priemonę, nušveiskite odą.
Prieš purškiant gerai suplakite. Purškite ant kūno ~25 cm atstumu, nuolatiniu, nepertraukiamu judesiu. Geresniam rezultatui pasiekti imasažuokite priemonę sukamaisiais judesiais. Atidžiai naudokite priemonę keliams, alkūnėms ir čiurnoms, šioms kūno dalims priemonę naudokite taupiau. Prieš rengiantis, leiskite priemonei išdžiūti (~1 min). Po naudojimo nusiplaukite rankas. Rekomenduojama bent keturias valandas po priemonės panaudojimo nesiprausti.
 
Įspėjimas: Slėginis indas: įkaitęs gali sprogti. Nepradurti ir nedeginti net tuščio. Laikyti kuo atokiau nuo šilumos šaltinių, žiežirbų, atviros liepsnos, karštų paviršių. Nerūkyti. Nepurkšti į atvirą liepsną ar ant įkaitusių daiktų. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir aukštesnės nei 49°C temperatūros. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Ypač degus. Venkite purkšti ant veido, ypač į akis. Neturi UV filtrų. Tik išoriniam naudojimui, patekus į akis gerai išskalaukite vandeniu. Atsiradus odos sudirgimams, nustokite naudoti priemonę. Saugokite nuo vaikų ir gyvūnų.

Specifikacijos

Odos tipas Visiems odos tipams

Susiję produktai

-10%
31,49 € 34,99 €
Prekė galima su skirtingais pasirinkimais

Momentinio poveikio kremas, kūno makiažas Vita Liberata Body Blur 100ml

31,49 € 34,99 € -10%
Sumažinta kaina!
-10%
32,35 € 35,95 €
Turime

Savaiminio įdegio anti-age serumas veidui Vita Liberata Tanning Anti-Age

Vita Liberata Tanning Anti-Age Face Serum 15ml

32,35 € 35,95 € -10%
Sumažinta kaina!