Pažeistus plaukus atstatančios terminės ampulės ENZYMOTHERAPY EXCELLENCE 10 vnt.

GB955982

53,10 €

59,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Rekonstrukcija jūsų plaukams! Dėka savo unikalaus aliejų ir enzymų mišinio, kurie reaguodami su šiluma, intensyviai atstato pažeistą plauko pluoštą, jį užpildo, atkuria pirminę struktūrą, plaukai atgauna elastingumą, stiprumą ir žvilgesį.

 

Išskirtinė organinių aliejų ir enzymų sudėtis:

Simondsijų aliejus – inteksyvus ekstraktas, turintis drėkinančių, minkštinančių, antioksidacinių ir raminančių savybių.

Avokadų aliejus – turtingas baltymais, vitaminais A, D, E ir B6, magniu, variu, geležimi, amino ir folio rūgštimis, kas skatina sveikų ir vešlių plaukų augimą.

Alyvuogių aliejus – sudėtyje tokoferolis, nesočiosios riebiosios rūgštys ir mineralai, kurie skatina plauko regeneraciją. Plaukai atgauna žvilgesį ir pilnumą.

Argano aliejus – glotnumas ir šilkiniai plaukai. Tiesina ir suvaldo besipučiančius ir nepaklusnius plaukus nuo šaknų iki galiukų.

Enzymai – tai yra išskirtiniai ir unikalūs fermentai (baltymai), kurie veikiant šilumai, atstato ir regeneruoja kiekvieną plauko ląstelę. Tai plaukų statybinė medžiaga, jų tvirtumui ir elastingumui, pakeičiantys Jūsų plaukų būklę neatpažįstamai.

 

Naudojimas: Išplautus šampūnu ir nusausintus rankšluosčiu plaukus ištepkite „Excellence Thermic“ aliejumi nuo plaukų šaknų iki galiukų. Ilgiems plaukams –  10ml, trumpiems – 5ml. Rekomenduojame panaudoti šilumos šaltinį ar apsivynioti galvą plėvele ir rankšluosčiu.

 

Galima pašildyti plaukų džiovintuvu. Jei naudojate šilumą – išlaikymas 10-15 min. Jei ne – 15-20min. Gausiai nuskalaukite vandeniu ir formuokite plaukus.

 

Geriausiam efektui pasiekti rekomenduojame naudoti 2 kartus per savaitę. Poveikiui išlaikyti – kartą į savaitę.

Susiję produktai

-20%
11,20 € 14,00 €
Turime

INDOLA Glotninantis formavimo serumas Indola Finish Smooth serum 200ml

11,20 € 14,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-20%
14,40 € 18,00 €
Turime

INDOLA Atkuriamoji purškiama priemonė su keratinu Indola Repair Instant

14,40 € 18,00 € -20%
Sumažinta kaina!