Drėkinamasis-atstatomasis koncentratas Germaine de Capuccini Glycocure 50 ml

GB002891

Synergyage

Smulkiau

68,85 €

81,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Tai lengvos kreminės tekstūros intensyviai atstatantis koncentratas apjungiantis ląstelių atsinaujinimo, atjauninantį (anti-ageing) ir drėkinammąjį efektą. Padeda atstatyti odos apsaugines savybes ir sveiką, jaunatvišką išvaizdą.

 

 

  • Akivaizdžiai pagerėja odos tekstūra ir spalva.
  • Sumažėja mimikos linijos ir raukšlės.
  • Oda tampa daug lygesnė ir skaistesnė.
  • Atstatomas drėgmės balansas ir komforto pojūtis.

 

1. Atstatomasis poveikis

 

Į produkto sudėtį įeina du enzimai Papainas ir Valgomojo Kaštainio (Castanea Sativa) ekstraktas, bei glikolio r-tis, kartu su antiuždegiminėmis medžiagomis inkapsuliuota ciklodekstrinuose. Tai stipriai veikia odą, bet kartu ir apsaugo nuo nepageidaujamo poveikio.

 

2. Drėkinimas ir apsaugos atkūrimas

Dėka Valgomojo Kaštainio ekstrakto ir keleto NMF atkuriančių ingredientų oda intensyviai drėkinama, atkuriamas drėgmės balansas ir apsauginės odos funkciojos.

 

Efektas: Ilgalaikis Drėkinamojo-Atstatomojo koncentrato naudojimas atstato odos spalvą ir tekstūrą, giliai drėkina, sumažina raukšles ir mimikos linijas, oda tampa lygi, poros sumažėja. Aktyvuojama regeneracija ir apsauginių funkcijų atkūrimas.

 

  • Dermatologiškai patikrinta.

 

Naudojimas: Užtepkite ant švarios veido, kaklo ir dekolte srities odos kiekvieną ryta ir/arba vakarą. Ant viršaus užtepkite jūsų įprastai naudojamą kremą.

Aktyviuoju saulės periodu dienai naudokite kremą ne mažesniu kaip 20-30 SPF faktoriumi.

 

Abiejų šių produktų naudojimas profesionaliose procedūrose gali ženkliai padidinti procedūrų efektyvumą.

 

Puikiai tinka netolygios, brandžios, raukšlėtos, sausos, dehidratuotos, riebios odos (net esant bėrimui), hiperpigmentuotos odos ir pan priežiūrai.

Specifikacijos

Odos tipas Brandžiai odai
Odos poreikiai Drėkinimas
Sritis Veidui