Veido serumas su retinoliu Germaine de Capuccini TIMEXPERT RIDES X.CEL RETINAGE FILLER 50ml

GB002905

69,44 €

81,70 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

Germaine de Capuccini šilkinės ir turtingos tekstūros serumas akivaizdžiai sumažina mimikos bei giliųjų raukšlių ilgį ir gylį. Pagrindinės veikliosios medžiagos - retinolio dėka skatinamas ląstelių atsinaujinimas visuose odos sluoksniuose. Retinolis, taip pat, skatina hialurono rūgšties gamybą ir aprūpina odą drėgme, užpildo raukšles iš vidaus bei išlygina odos reljefą. Oda tampa putlesnė, tvirtesnė, lygesnė ir atgavusi jaunatvišką skaistumą.

   

Be parabenų
Patikrinta dermatologų
   

Naudojimas: Ryte ir/ar vakare tepkite ant švarios, nuvalytos odos, po to rekomenduojama naudoti TIMEXPERT RIDES X.CEL kamieninių ląstelių atstatomąjį kremą ar kitą kasdieninės priežiūros kremą.

  

Veikliosios medžiagos

  • Retinolis - Tai stiprus antioksidantas, gerina ląstelių tarpusavio komunikaciją, skatina fibroplastų dalijimąsi, aktyvuoja kolageno gamybą ir suteikia odai stangrumo bei mažina raukšles. Tai vienas stipriausių su odos senėjimu kovojančių ingredientų.
  • Daržinės gailutės ekstraktas - Atpalaiduoja veido raumenis, taip mažindama mimikos raukšles. Didina ląstelių gyvybingumą, skatina fibroblastų aktyvumą bei kolageno.
  • Heksapeptidai - Atpalaiduoja raumenis ir mažina mimikos raukšles.
  • Pentapeptidai - Tai kolageno mikrofragmentas, skatinantis naujo kolageno gamybą.

Specifikacijos

Odos tipas Brandžiai odai
Odos poreikiai Gilioms raukšlėms

Susiję produktai

-15%
44,37 € 52,20 €
-20%
26,00 € 32,50 €
-15%
133,66 € 157,25 €
-15%
68,85 € 81,00 €

Drėkinamasis-atstatomasis koncentratas Germaine de Capuccini Glycocure 50

Synergyage

68,85 € 81,00 € -15%
Sumažinta kaina!