Įdegį skatinantis purškiamasis aliejus su natūraliais bronzantais Australian Gold Intensifier Dry oil spray 237ml

GB815860

20,62 €

27,49 €



Aprašymas

Gaivaus ir vasariško kvapo deginimosi aliejus, skatinantis gražų bronzinį įdegį. Tinka degintis saulėje ir soliariume. Praturtintas bananų, juodojo riešutmedžio kevalų ir morkų sėklų ekstraktais, maitina odą ir suteikia tamsesnę spalvą įdegiui. Natūralūs aliejai drėkina odą ir skatina tolygų ir greitesnį įdegį, kuris išlieka ilgiau. Puikiai susigeria ir nepalieka aliejingos odos pojūčio. Vitaminas E, pantenolis ir alavijas neleidžia odai išsausėti.

  

Be UV filtrų.

 

Aktyvieji ingredientai:

  • Arbatmedžio aliejus – gerai dėl gydomųjų savybių žinomo Australijos arbatmedžio lapų aliejaus sudėtyje yra švelnių anestetikų, raminančių skausmingus nudegimus. Greitai prasiskverbia į odą ir spartina odos pažeidimų gijimą. Giliai įsiskverbia, valo ir dezinfekuoja. Atnaujina pažeistą odą.
  • Morkų šaknų ekstraktas – apsaugo nuo laisvųjų radikalų ir žalingo aplinkos poveikio, stabdo pirmuosius odos senėjimo procesus.
  • Morkų sėklų aliejus – turtingas vitaminų A, E, D, K, C, B ir beta karotino. Labai stiprus antioksidantas, turi antiseptinių, atpalaiduojančių, dezinfekcinių ir stimuliuojančių savybių. Skatina natūralų ir sveiką odos įdegį. Taip pat turi ir odą drėkinančių savybių.
  • Bananų vaisių ekstraktas – aktyvatorius ir oksidantas, ne tik skatina įdegį, bet ir veiksmingai minkština odą, saugo nuo išsausėjimo, turi raminamąjį poveikį.
  • Juodojo riešutmedžio kevalų ekstraktas –tirštas, juodos spalvos ekstraktas stiprina įdegio atspalvį, įdegis tampa tolygus ir ilgiau išliekantis.
  • Karamelė – suteikia tolygų spindintį įdegį odai jau pirmosiomis deginimosi minutėmis.
  • Pantenolis – provitaminas B5 drėkina, minkština, regeneruoja ir stangrina odą, ramina uždegimus, sudirgimus, alergines reakcijas.

Susiję produktai

-20%
21,19 € 26,49 €
Turime

Purškiamas losjonas su bronzantais ir su apsauga nuo saulės SPF15

21,19 € 26,49 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
34,09 € 40,10 €
-20%
12,39 € 15,49 €
Turime

Purškiamas losjonas su bronzantais ir su apsauga nuo saulės SPF15

12,39 € 15,49 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
17,77 € 20,90 €
Turime

Drėkinamasis deginimosi aliejus kūnui Laouta Beach Body Tanning Oil Fig

17,77 € 20,90 € -15%
Sumažinta kaina!