Atstatanti veido odą, alginatinių veido kaukių rinkinys Casmara Pack Renovating Beauty Plan Premium

GB007125

48,78 €

54,20 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

  1. Intensyvaus poveikio daugiafunkcis veido odos prausiklis “Cleanser 3 in 1 Deep Cleansing“, 100 ml.
  2. Atkuriamasis drėkinamasis kremas REGENERATING Moisturizing Cream, 30 ml.
  3. Alginatinė veido kaukė Casmara „Renovating Algea Peel Off Mask Kit“ - kaukės milteliai (pakuotė nr.1), 2 vnt ir kaukę aktyvuojantis gelis (pakuotė nr. 2), 2 vnt.
  4. Mentelė kaukės dalių sumaišymui.
  5. Indelis kaukės maišymui.

  

1. Intensyvaus poveikio daugiafunkcis veido odos prausiklis „Cleanser 3 in 1 Deep Cleansing“

Tai daugiafunkcė priemonė, vienu prisilietimu valanti, tonizuojanti odą bei efektyviai pašalinanti makiažo likučius. Galima valyti ir akių makiažą.

 

REZULTATAS: Švari, tonizuojama ir itin švelni oda.

 

AKTYVIEJI INGREDIENTAI:

  • ŠILKO PEPTIDAI: odą saugantys ir švelninantys proteinai skatina drėgmės išlaikymą odoje.
  • ŽALIOSIOS ARBATOS EKSTRAKTAS: sumažina sudirgusios odos paraudimą ir ją nuramina. Pasižymi antioksidacinėmis savybėmis.

 

Naudojimas: tepkite ant drėgnos veido odos. Švelniai masažuokite, kol priemonė suputos. Kruopščiai nuskalaukite vandeniu.

 

2. Atkuriamasis drėkinamasis kremas REGENERATING Moisturizing Cream

 

Minkštos ir lengvos tekstūros kremas-gelis, normaliai ir mišriai odai.

 

VEIKIMO PRINCIPAI:

  • ARGIRELINE® - nekenksminga alternatyva botulino toksinui.
  • Veiksmingai atkuria ląsteles.
  • Užpildo raukšles iš vidaus.
  • Atgaivina odos mikrokontūrus.

  

POVEIKIS: 28 dienas naudojant REGENERATING priemones, pastebimai sušvelnėja raukšlės ir mimikos raukšlelės. Oda atsigauna ir atrodo jauniau, tampa lygi, švelni ir atrodo kur kas gražesnė. Formulė, tinkama tiek vyrams, tiek moterims. Atgaivina brandžią odą.

  

PAGRINDINIAI AKTYVIEJI INGREDIENTAI:

  • ARGIRELINE®: senėjimo požymių atsiradimą stabdantis peptidas iš 6 natūralių aminorūgščių. Stabdo nevalingus veido judesius, taip suteikdamas botokso efektą. Sulėtina raukšlių atsiradimą ir sumažina jau esančias raukšles.
  • RECOVERINE®: kaštainių (Castanea Sativa) ekstraktas. Skatina ląstelių atsikūrimą, pagražina odos mikrokontūrus.

  

Naudojimas: tepkite ant švarios, prausikliu nuplautos veido ir kaklo odos.

  

Įspėjimai: iškart po kremo naudojimo, nerekomenduojama degintis saulėje.

  

3. KAM SKIRTAS RENOVATING MASK KIT?

RENOVATING MASK KIT tinka tiek vyrams, tiek moterims. Ypač rekomenduojame šias priemones tik prasidėjus pirmiesiems odos senėjimo procesams. Tinka išsausėjusiai odai, kuriai trūksta gyvybingumo. Atsigavusi, stangresnė, elastingesnė ir tinkamai drėkinama oda.

Priemonės sudėtyje yra jūros dumblių, alavijų, aguonų sėklų ir žibučių ekstrakto. Ši natūralių aktyviųjų ingredientų kombinacija užtikrina kaukės veiksmingumą bei tinkamą odos drėkinimą. Ramina odą ir aprūpina ją vitaminais. Skatina pažeistų ląstelių atsikūrimą ir neleidžia iš odos pasišalinti reikalingai drėgmei, taip užtikrindama tinkamą odos drėkinimą.

Užtepus kaukę, jaučiamas malonus vėsinamasis efektas. Tonizuoja ir atkuria veido odą. Unikali akių zonos odos priežiūra. Sumažina odos pabrinkimą ir tamsius ratilus aplink akis. Stangrina, tonizuoja ir ramina odą.

 

Naudojimo rekomendacijos:

Naudokite CASMARA BEAUTY PLAN priemones kartą per savaitę, ruošdamiesi ypatingai progai arba kaskart, kai norite grąžinti pavargusiai odai grožį ir gyvybingumą.

 

Naudojimas:

  1. Nuplaukite veido odą prausikliu (rekomenduojama naudoti „Casmara“ prausiklį, kuris įsigyjamas atskirai).
  2. Tepkite kremą ant veido sukamaisiais judesiais, masažuodami odą, kol kremas susigers. Kremu galite tepti veido, kaklo ar dekolte zonos odą.
  3.  Į specialų indelį suberkite kaukės miltelius (pakuotė nr. 1) ir supilkite gelį (pakuotė nr. 2), gerai išmaišykite mentele. Atsiminkite, kad kaukei užtepti turite 3-4 minutes, nes po to kaukė pradeda stingti!
  4. Mentele tepkite kaukę storu sluoksniu ant veido, 1 cm atstumu nuo plaukų augimo linijos (kad plaukai neišsiteptų). Pradėkite nuo kaktos, tepdami kaukę iš dešinės pusės į kairę. Tada padenkite skruostus, tepdami kaukę nuo nosies link ausų. Tuomet - ant smakro, lūpų ir nosies. Padenkite kauke visas neužteptas vietas. Galiausiai užtepkite akis nuo vidinės pusės link išorinės. Ši kaukė unikali tuo, kad ją galima tepti ant lūpų ir akių vokų, t. y. jautriausiose zonose, kurių negalima dengti kitomis kaukėmis.
  5. Laikykite kaukę 15 min., kol ji visiškai sukietės. Praėjus nurodytam laikui atsargiai atlipinkite kaukės kraštus ir pradėkite plėšti kaukę nuo viršaus į apačią. Kaukė yra švelniainulupama, todėlgalima naudoti net turint priaugintas blakstienas (moterims) ir barzdą (vyrams). Veido nereikia nuplauti vandeniu!

Susiję produktai

-20%
4,80 € 6,00 €
Turime

IncaRose Vienakartinės Bio-Kaukės veidui Incarose Bio-mask

4,80 € 6,00 € -20%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Drėkinanti veido kaukė Skeyndor Hydratant Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!
-15%
15,22 € 17,90 €
Turime

SKEYNDOR Normalizuojanti kaukė Skeyndor Normalising Mask Cream 50ml

Essential Line

15,22 € 17,90 € -15%
Sumažinta kaina!