Eksfoliacinis fluidas riebiai odai Germaine de Capuccini PUREXPERT 200 ml

GB222912

34,85 €

41,00 €

Prekės šiuo metu neturime



Aprašymas

PUREXPERT - tai trijų žingsnių kasdieninės odos priežiūros programa, užtikrinanti gerą riebios ir į aknę linkusios odos būklę. Eksfoliacinis fluidas - tai antrasis šios programos žingsnis. Padeda pašalinti negyvas odos ragines ląsteles, valo poras, sumažina odos blizgesį, iš karto suteikia odai lygumo ir skaistumo. Padeda kovoti su odos bėrimu.

 

Naudojimas: Atlikite pirmą žingsnį - nuplaukite veidą valančiomis putomis riebiai odai. Po to sudrėkinkite emulsija vatos diskelį ir paskirstykite produktą ant odos. Netepkite produkto arti akių. Trečiasis žingsnis - drėkinančio gelio riebiai odai panaudojimas.

 

 

Patikrintas dermatologų.

 

Veikliosios medžiagos:

 

  •    AHA rūgštis (glikolio, citrinos ir vyno rūgštis) - Pasižymi keratolitiniu poveikiu - skatina negyvų ląstelių pašalinimą ir odos atsinaujinimą. Mažina raukšles, pigmentines dėmes, gerina odos struktūrą, lygina randelius.
  •    Salicilo rūgštis - Palengvina negyvų odos ląstelių nusisluoksniavimą, normalizuoja epidermio lastelių ragėjimo procesus, skatina jo atsinaujinimą. Kartu ji pasižymi ir priešuždegiminėmis, antimikrobinėmis savybėmis.

Specifikacijos

Odos tipas Riebiai ir mišriai odai
Odos poreikiai Spuogai
Sritis Veidui